11 Xiaomi smartphones med støtte fra Vulkan API fra Khronos Group

Xiaomi meddelte i går sine fans, at 12 smartphones logo Mi modtage tjeneste API Vulkan. API'en bruger den mobile ækvivalent af Legends League, King of Glory-spillet.

11 Xiaomi smartphones med API Vulkan support

11 Xiaomi smartphones med støtte fra Vulkan API fra Khronos Group

Hvad er Vulkan? Dette er en cross-platform-interface til at lave programmer 3D, efterfølgeren til OpenGL. Den første information om det arbejde, som Vulkan ved Khronos gruppe blev annonceret til verden under messen GDC i 2015 år. Sandsynligvis mange af jer har hørt om DirectX, den nyeste version af DirectX virker kun 12 10 under Windows, det er en lukket API af Microsoft. Vulkan for det kan arbejde på flere platforme, både på Windows og Android, Linux.

Vulkan bruger hele smartphoneens potentiale, bruger mange kerner. Takket være dette øger det effektiviteten af ​​det grafiske layout. For eksempel, konge af Glory i spillet har Vulkan version af 30% lavere CPU-belastning ved bedre styring multi-threaded.

Hvilke Xiaomi-smartphones vil kunne bruge Vulkan API?

Mix 3 mig, jeg 6, 8 Pro Mi Mi SE 8, 8 mig, jeg EE, jeg 2s Mix, Mix Me 2, 3 Bemærk mig, jeg 6x, og endda budget smartphone serie redmi - redmi Bemærk 5. I fremtiden vil antallet af smartphones blive endnu mere udviklede.

Forfatter: Michał

Geek. Apple og Xiaomi fan. På min fritid kører jeg en blog PokolenieSmart.pl