Nu læser
Xiaomys intelligente Xiaomi-køleskab i kinesisk størrelse "XXL" - Xiaomi Mijia Viomi Yunmi

Xiaomi Mijia Viomi Yunmi

Viomi-mærket, Xiaomi submersible har allerede flere af sine produkter inden for mad / køkken, f.eks. varmelegeme vand eller en filterpotte. Nu er tiden kommet for noget meget større. Det intelligente Xiaomi Mijia Viomi Yunmi køleskab hun fandt vej til crowdfunding platformen.

Xiaomi Mijia Viomi Yunmi

Xiaomi annoncerer enheden som et XXL køleskab, efter min mening er det en europæisk standard. Dimensioner 717 x 785 x 1807 mm. Ser på billederne og ser dobbeltdørene, tænkte jeg, at der ville være en bredere, solid eLka, nok.

Xiaomi Mijia Viomi Yunmi

Køleskabet har fire døre, det øverste par af køleskabet er vippet sidelæns, og kapaciteten er 289 liter. Fryseren har to udtags skuffer. Som standard skal vi først åbne døren og derefter åbne skufferne. Løsningen Xiaomi, hvor skufferne er umiddelbart bedre efter min mening, er fryserenes kapacitet 173 liter. Den samlede kapacitet af Xiaomi Mijia Viomi Yunmi er 462 liter, lidt mere end Passat B5 Janusz og Grażynka. Forbrænding, dvs. strømforbrug også meget godt, 0,96 kW / h. Køleskabet er stille og udsender 38 dB på arbejde.

Er en tablet, Xiaomi Mijia Viomi Yunmi er smart!

Xiaomi Mijia Viomi Yunmi

Noget jeg endnu ikke havde, en tablet indbygget i køleskabsdøren. Med to køleskabe vælger mit geeky sind selvfølgelig den med skærmen. Viomi har en diagonal 10,1 tommer, tilslutning til en smartphone via Bluetooth, og det er efter min mening et minus. Fordi vi ikke kan se indkøbslisten fra køleskabet, når vi er i butikken, medmindre det er bluetooth LE, men jeg har ikke fundet disse oplysninger hvor som helst.

Antibakterielt filter

Viomi har det alene antibakterielt og anti-lugtfilter For køleskabe kunne det naturligvis ikke gå glip af det i deres køleskab. Fødevarer vil være sunde, der vil ikke være bakterier og monstre i tv-reklamer.

Prisen er rimelig for mig, Xiaomi Mijia Viomi Yunmi er prissat til 3999 yuan eller $ 633. Find mig et køleskab til mindre end 2200 PLN i Polen, ingen chance. Jeg kan endda betale 3000 PLN. Jeg spekulerer på, om nogen butik vil tilbyde fragt til Polen, du er nødt til at vente. Jeg vil følge nøje, og hvis det er for menneskelige penge, vil jeg købe det helt sikkert.

Rul til toppen