Tid til at låse bootloaderen på Xiaomi smartphones endnu længere op

I hver smartphone fra Xiaomi-staben installerer hver gang en anden ROM end den modtager fra fabrikken. Jeg køber enhederne umiddelbart efter markedsdebuten og i de fleste tilfælde bliver de sendt til mig med kinesisk blødt, hvilket er rodet og ikke har mange funktioner. Xiaomi.eu software leveres med hjælpen, som er oversat til mange sprog i 100% og har mange faciliteter. For at installere anden software skal du låse bootloaderen op i den nye enhed.

Tid til at låse bootloaderen på Xiaomi smartphones endnu længere op

Tid til at låse bootloaderen på Xiaomi smartphones endnu længere op

Den officielle oplåsning af bootloaderen kan gøres ved hjælp af Xiaomi applikationen, det kræver desværre tålmodighed. I starten måtte du vente 72 timer. Derefter blev tiden øget til 360 timer, dvs. to uger, og jeg ventede så længe at låse op for Mi 8. Desværre blev det i dag annonceret, at du nu må vente 1440 timer til oplåsning (2 måneder), forfærdeligt lang. For mig har 14 været for lange, og vent to måneder?! Jeg ved ikke, hvor ventetiden er så lang. Jeg håber, at efter Xiaomi-brugerens interventioner vil denne gang blive afkortet til mindst 14 dage.

Xiaomi Mi Max 3 nåede mig med en ulåst bootloader

For et par dage siden fik jeg en smartphone Xiaomi Mi Max 3, og til min overraskelse da jeg lancerede den i bunden så jeg ordet ulåst. Jeg kunne uploade Xiaomi.eu software i 5 minutter. Butikken blev nødt til at fjerne låsen fra min model af mig selv, fordi den nåede mig uden folie. Jeg ved ikke, hvordan de gjorde det, men Xiaomi-websteder kan låse bootloaderen op om få sekunder. Som du kan se butikkerne, vil jeg fra nu af bede dem om at sende mig den ulåste enhed.

Hvilke fordele tilbyder Xiaomi.eu?

Xiaomi Mi mix

Jeg låser min smartphone op for at installere Xiaomi.eu-softwaren. Der er to versioner - stabile og ugentlige. Den ugentlige version modtager en opdatering hver uge, som kan udføres af "Opdateringer" applikationen på Xiaomi smartphone. Softwaren er baseret på en kinesisk version af udviklingen, hvorfra unødvendige ting blev fjernet, og hele er blevet oversat, for eksempel til polsk.

Denne uge Mi 8 fra Xiaomi.eu skal modtage Android 9, og hvornår vil den modtage den officielle version af global? Snarere ikke snart. Takket være Xiaomi.eu har jeg i lang tid haft fulde skærmbevægelser, ansigt oplåsning og andre bekvemmeligheder, som hver dag er for mig. Når jeg tager Xiaomi-smartphone til en anden person, er jeg overrasket over, hvorfor nogle funktioner ikke virker.

Forfatter: Michał

Geek. Apple og Xiaomi fan. På min fritid kører jeg en blog PokolenieSmart.pl