Nu læser
Download wallpapers fra de nye iPhones til din Xiaomi smartphone

For nylig forelagde Apple tre nye iPhones. De voldsomme diskussioner af tilhængerne og modstanderne af mærket vil vare, indtil den næste enhed fra Cupertino er udgivet.

Jeg undtagelsesvis køber i år ikke en ny model, selvom jeg gjorde det hvert år. For mig har en ny enhed ikke noget revolutionerende, ligesom et ur. Jeg har ventet på Apple Watch Series 4 i et par måneder, og det er godt, at det blev præsenteret, fordi jeg kunne købe Series 3 billigere. Jeg har altid købt de nyeste produkter, fordi de tilbød mere. I år efter Apple-konferencen ser jeg ingen grund til at købe det nyeste ur, eller erstatte smartphone med en ny - tilbudte nyheder er ikke værd at prisen. Et firma fra Cupertino laver perfekt, uafbrudt i årevis - det er markedsføring.

Download wallpapers fra de nye iPhones til din Xiaomi smartphone

Download wallpapers af nye iPhones til din Xiaomi smartphone

Hvad Apple nægter ikke kan være en præsentation af et nyt produkt, det ser altid smukt ud. Hvis vi kommer ind på Apples websted, ser deres produkter i høj grad ud til fænomenet takket være de omhyggeligt udvalgte tapeter.

Hvis du vil have dem på din smartphone, skal du blot downloade dem fra linket nedenfor.

Se kommentarer (0)

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

Rul til toppen