Huami AMAZFIT Bip er den tredje bedst sælgende smartwatch i verden

Salgsrangeringen af ​​smartwatches blev offentliggjort i andet kvartal af året 2018. Ifølge de fremlagte data er Amazfit med sit ur BIP foran det seneste ur med et bidet æble, Apple Watch Series 3. Derudover er Amazfit blevet det fjerde mærke i verden i betragtning af det globale salg af smartwatches.

Xiaomi Huami AMAZFIT Bip er den tredje bedst sælgende smartwatch i verden i Q2 2018

Huami AMAZFIT Bip er den tredje bedst sælgende smartwatch

Rangordningen af ​​de fem bedst sælgende enheder blev domineret af tre virksomheder: Apple, Fitbit og Amazfit. Første generationens Apple-produkt er i første omgang overrasket over, at den er så ivrig købt. Efter min mening er det for langsomt, hvis jeg skulle købe en ny enhed nu, ville jeg beslutte at bruge AW Series 3 af en simpel grund, det er hurtigere.

Jeg har ikke haft mulighed for at teste FitBit-enheder, men jeg kan virkelig godt lide applikationen og præsentationen af ​​de indsamlede data. Det ser meget godt ud og klart, efter min mening bedst. Og hvad tiltrækker folk til Amazfit BIP? Der er en, den vigtigste årsag - batteriets levetid på 45.

Globalt har smartwatch-salget øget i Q2 i forhold til det foregående år af 37%, Apple er førende og har 41% af markedet. Ifølge lækager forhandler Orange netværk med introduktionen af ​​LTE med Apple, hvis det viser sig at være sandt, og for 6 dage Apple Watch med polske LTE vil blive præsenteret, vil jeg være meget glad og jeg vil købe det helt sikkert.

Forfatter: Michał

Geek. Apple og Xiaomi fan. På min fritid kører jeg en blog PokolenieSmart.pl