Nu læser
Sådan køber du Bitcon? Cryptocurrency, startede jeg.

Sådan køber du Bitcon

Tilsyneladende kommer toget ikke om bord, og toget kaldet Kryptocutut har gået i lang tid. For nylig på grund af futures kontrakter på børser, det accelererede, kan du kalde det Pendolino. Har han chancen for at blive en japansk shinkansen? Jeg tror det. Robert Kiyosaki i sin bog Rich Dad, Poor Dad skrev:

Jeg har aldrig mødt nogen, der virkelig kan lide at spilde penge. Gennem alle mine år har jeg ikke mødt en rig person, som aldrig har mistet penge. Imidlertid mødte jeg mange fattige mennesker, som aldrig tabte endda et cent ... i investeringer.Robert Kiyosaki

Hvem følger min Twitter ved, at jeg for en uge siden startede mit eventyr med kryptokurver. Mit niveau af viden kan beskrives som nul, men jeg kan godt lide det, og jeg vil dele med det, jeg investerer. Jeg har allerede få små succeser, men jeg vender tilbage til det senere. I begyndelsen vil jeg præsentere, hvor jeg handler, hvordan jeg startede, hvilke fejl jeg lavede.

Sådan køber du Bitcon?

Det første, vi skal gøre for at starte driften på kryptokurrencymarkedet, er at købe den første bitcona. På grund af det faktum, at 63 i øjeblikket er tusindvis af guld værd, vil få mennesker investere så meget. Vi kan endda deponere 100 PLN, som vi modtager 0.00133728 BTC, som vi kan bytte til andre kryptokurser på børser eller opbevare og konvertere tilbage til PLN, når den når den værdi, vi har angivet.

Hvor købte jeg?

Jeg startede mit eventyr i weekenden, når bankerne ikke gennemfører transaktioner. Jeg er i varmt vand, og jeg ville gerne have min BTC allerede! Jeg brugte portalen BitCantor.com, fordi der i denne tæller kun kan kontrolleres som kontoen på børserne, nemlig at indtaste alle deres data og uploade scan id-kort og vente til check overførte data. Det eneste, vi skal levere, er adressen til den portefølje, som BTC skal sendes til. En flot tegnebog til at starte med, hvis vi ikke ønsker at holde store penge Blockchain. Når jeg ser på det i tilbageblik, var BitCantor det forkerte valg. BitCantor har en større BTC-valutakurs end for eksempel en børs AbuCoins.com og vi skal stadig betale provisionsgebyret.

Der er også udenlandske tjenester til rådighed for at købe Bitcoin, som f.eks Coinify, Jeg ønskede dog ikke at betale gebyrer for valutaomregning i banken, når jeg betalte med et + kort til Kommissionen, ofte 2% som i tilfældet med BitCantor. Jeg ønskede ikke at bruge valutaen. Jeg forsøgte at betale med kortet RevolutTransaktionerne blev imidlertid annulleret, 3D Sikker sikkerhedsproblemer blev kasseret. Jeg kontrollerede tre valutakontorer, hver gang det samme.

Den bedste måde at købe BitCon efter min mening er ...

udveksling AbuCoins.comDette er en polsk børs, som også har gratis transaktioner indtil udgangen af ​​marts, hvis du indtaster "MARCH" -koden. Hvorfor Abucoins? Det har en nul provision på depositum, hvis vi vælger en bankoverførsel. Bankindskud er kun tilladt fra mandag til fredag. Jeg ved, for i går betalte jeg med øjeblikkelig overførsel, og kontoen blev stadig ikke krediteret. Hvis vi ønsker at fylde vores konto, kan vi bruge Dotpay-tjenesten, og så vil midlerne gå straks til porteføljen i AbuCoins. Du vil dog blive opkrævet 1,9% provision og den maksimale betaling er 4 tusindvis af zlotys. Hvis nogen beslutter at købe på ovennævnte børs, behøver de ikke at oprette deres portefølje, for eksempel i Blockhcain, fordi den er indbygget på børsen. Jeg advarer dog mod opbevaring af store pengebeløb på børser, nogle gange sker det, at børserne er hacket og penge går tabt. Det sikreste sted at holde kryptocurrency er offline tegnebøger i form af pendrives, såsom Ledget Nano S.


Opdatering, min betaling blev offentliggjort lørdag på 14, og jeg foretog en øjeblikkelig overførsel på 18 på fredag. De bestiller også på lørdage.

Hvis du ikke ønsker at handle BTC, skal du bare gemme den og vente på, at værdien for at øge er en cool mulighed - Revolut!

Sidste uge Revolut indført muligheden for at købe BTC via smartphone app til den nuværende sats. Ulempen er, at vi ikke kan passere BTC på aktiemarkedet og handle det. For øjeblikket kan vi ikke overføre hvor som helst, bare vent indtil værdien vil stige og vende tilbage til PLN eller en anden valuta, måske vil fremtidige muligheder blive udvidet. Den anden ulempe er, at Revolut ikke giver alle Cryptocurrencies-mulighederne for øjeblikket. Vi skal have en premium-konto, der koster mindre end 30 PLN, eller invitere tre personer til at bruge Revolut-appen.

Hvad angår ansøgningen selv, hvis nogen går udenlands eller foretager betalinger i andre valutaer, anbefaler jeg stærkt Revolut. For eksempel har vi kun en zloty på vores Revolut konto, og vi køber noget i Kina for USD. Vi betaler, og kortet konverterer automatisk zloty til amerikanske dollars til den nuværende valutakurs uden provisioner.

Vi købte BTC hvad næste?

Nu kan vi vente til værdien vokser og trækker tilbage i PLN eller handler på børsen. Køb andre kufferter, når de er billige og sælger, når de er dyre. Alle transaktioner afregnes i BTC, inden vi handler. Jeg formåede at skyde tre gange i et godt øjeblik. For eksempel investerede jeg 1000 PLN i Cardanoefter to dage solgte jeg til 2600 PLN. Transaktionerne blev naturligvis udført i BTC, men her viser det værdien i PLN for bedre at vise overskud.

Hvilke slags børser anbefaler jeg?

AbuCoins.com - Som jeg skrev, med "MARCH" -kuponen, er provisionen indtil slutningen af ​​marts PLN 0 til handel på børsen.

Binance.com - et meget større antal kryptokurser i aktiebeholdningen sammenlignet med AbuCoins. Er IOTA og CARDANO, som jeg virkelig ville købe.

Poloniex.com - dette er den udveksling, som den halvautomatiske BOT handler med, Crypto Agent Jeg vil beskrive det i det næste indlæg. For begyndere er det mig en meget interessant mulighed.

BitBay.net - I starten havde jeg til hensigt at bruge denne udveksling, men verifikationen varede indtil 5 dage, og jeg blev på Binance.Bitcoin

Kort sagt køber han BTC på AbuCoins.com og handler hos Binance.com. Nogen af ​​jer arbejder allerede på kryptocurrency markedet? Om et år

Rul til toppen