Hvordan overfører du penge mellem udvekslinger?

bitcoin binance

Bag mig har jeg været i krypten i en måned, jeg kender denne verden mere og mere. Jeg lærer noget nyt hver dag. I begyndelsen tøvede jeg ikke, hvad er gebyrerne for betalinger med bitcoin og andre valutaer. For nogle dage siden, da jeg deponerede kapital på børsen Binance og jeg investeret i Bitconnect, i stedet for at miste $ kaste snesevis af BTC exchange AbuCoins til Binance vundet $ 50. Meget, ikke meget med tiden, fra sådanne småblade kan akkumulere ganske flot beløb.

Fra begyndelsen måtte jeg købe Bitcoin bit. Som jeg skrev i første Jeg køber BTC på den polske børs AbuCoins. Kommissionen fra betaling via bankoverførsel er gratis, støtten reagerer meget smidigt. Jeg kunne godt lide AbuCoins, men kun for at købe BTC, vil handel definitivt være på Binance - flere brugere, flere mønter at købe.

Jeg betalte pengene til børsen, hvad næste?

Jeg tjekket ind bord af gebyrer og provisioner, hvad er omkostningerne ved at betale forskellige krypto-valutaer på AbuCoins-udvekslingen. Jeg valgte Bitcoin Cash, Kommissionen er 0.0001 BCH, som med den nuværende sats giver $0,3. Til sammenligning er Bitcoin-betaling 0.001 BTC eller $ 15, er der en forskel? Et godt valg faldt på Bitcoin Cash, hvad er næste?

Jeg også tjekket kursen er i øjeblikket Bitcoin Cash på Binance heldigvis var større end de AbuCoins, jeg er heldig. Hurtigt lagde jeg et bud på børsen AbuCoins BCH, men aktiemarkedet har få brugere og anmodningen blev fremsat i 20%. Ingen andre ønskede at sælge den nuværende BCH efter min købsprisen, i mellemtiden, faldt et kursus for Binance stigende jævnet med hensyn til kursen på den polske børs. Jeg besluttede at vente, jeg var ikke under pres. Jeg har ikke øget prisen jeg kan betale for BCH, og derfor var jeg allerede den første på listen over købere. Kurset om Binance voksede en gang, det faldt en gang. Hvert par minutter skete det, at procentdelen af ​​min ordre var stigende. På grund af denne afgift overførsel på BCH er lav, kun $ 0,3 kaste BCH, så jeg havde allerede i din tegnebog AbuCoins Binance på børsen. Herefter solgte jeg straks for overskud på den anden børs. Jeg må vente til alle mine ordrer til at købe BCH på den polske børs vil ende. Hele operationen, før jeg købte alle BCH på Abucoins og solgt på Binance, varede i 6 timer.

Hvordan var min BTC balance før og efter overførslen fra børsen til aktiemarkedet?

AbuCoins BTC balance - 0.18614626
Binance Balance BTC - 0.18999935
Forskel - 0.00385309 - $ 56

Du behøver ikke bruge BCH, tjek kommissioner for forskellige valutaer. Sammenlign priser på udvekslinger, hvor du vil overføre BTC, på hvad du kan tjene. Jeg formåede at få Bitcoin Cashem og i stedet for at miste $ 15 lavede jeg $ 56. Lille sejr, og nyder 🙂

Det virker ikke altid ..

I går forsøgte jeg igen at finde noget billigere, men i AbuCoins var alle mønter dyrere end hos Binance, det er svært. Brug af andre cryptocurrencies fungerer også, når de betaler for eksempelvis PANDEX, det er bedre at vælge LiteCoin eller Ethereum, som har meget lavere gebyrer end Bitcoin.

Forfatter: Michał

Geek. Apple og Xiaomi fan. På min fritid kører jeg en blog PokolenieSmart.pl