Xiaomi luftrenser efter 4 måneder.

I december besluttede jeg at købe en luftrenser fra Xiaomi, jeg besluttede at købe anden generation Xiaomi Air Purifier 2. Efter fire måneders brug, i slutningen af ​​vinteren opvarmning periode i Polen, oh vente vi 18 April og sneen falder i Polen?! Jeg besluttede at dele mine indtryk og erstatte filteret med en ny.

Xiaomi ansøgning MiHome anbefaler at udskifte filteret hver 145dni er filteret prægede indskrift 3-6 måneder. Jeg besluttede at bytte efter 120 dage. I fire måneder så jeg ikke inde i reneren, og det var en fejltagelse, gør det ikke! Der var meget støv på filteret, støvsug filteret hver måned.

xiaomi air purifier 2

Efter rengøring af støvet på grund af det faktum, at jeg har nye filtre, bestilte jeg grøn (HEPA) denne gang. Ud af nysgerrighed besluttede jeg at se inde i det blå filter, det kommer med en renser. Med hjælp fra bladets slids i halve, så filteret ser efter fire måneders arbejde i polske forhold, der er stor luft hvor PM2,5 udfører over 150 ... Selvom i nogle klassifikationer af vores byer lede verden.

Når vi ved, at vi er foran verdensmagterne, lad os komme tilbage til filteret.

xiaomi filter

xiaomi filter

Med hensyn til arbejde i ekstremt vanskelige forhold lykkedes det godt. Hans tid er gået som nævnt ovenfor, denne gang besluttede jeg at købe den bedste, eller i det mindste den dyreste version grøn (HEPA), er i øjeblikket i kampagnen på Gearbest.com butik, hvis nogen end også, anbefaler jeg at købe.

HEPA-filter fjernet fra miljøet af de mindste støvpartikler, bakterier, de fleste vira, støvmidefiltre, røg. Næsten alle forurenende stoffer, hvis størrelse ikke overstiger 0,3 mikron, fjernes. Seffektiviteten af ​​PM2,5 partikelfiltrering er 99,99%. Ideelt egnet til støvning, jeg venter hjemme og ingen pollen forfærdelig for mig 😉

xiaomi filter grøn

Og hvordan virker renseren?

Xiaomi luftrenseren virker for mig 24 / 7, i løbet af dagen i auto-tilstand skifter den til nattilstand for natten. I lejligheden forblev PM 2,5-koefficienten på 45-niveau, hvis jeg lukkede soveværelsesdøren til natten, faldt den endda under 10. Da det var over 150 udenfor. Jeg har aldrig haft nogen problemer, jeg nulstiller det aldrig. Hver gang det forbinder problemfrit med MiHome applikationen. Udstyr absolut værd at anbefale, ingen problemer. Opvarmning sæsonen i Polen er langsomt at komme til en ende, luftforurening vil klart falde inden for en måned. Hvis du er allergisk, anbefaler jeg at købe, ellers bruge dine feriepenge og Xiaomi air purifier købe i oktober. Du kan også følge sidenDeals.Pokoleniesmart.plhvis der er en god forfremmelse til Xiaomi renseren, vil jeg helt sikkert tilføje. Allergipatienter kan købe en rensemiddel i butikken Gearbest.comJeg anbefaler Prority Line, den ankommer med kurer DPD uden moms.

Forfatter: Michał

Geek. Apple og Xiaomi fan. På min fritid kører jeg en blog PokolenieSmart.pl