Musemåtte med induktiv opladning [udpakning]

Jeg har skiftet fra en bærbar skærm til en ekstern skærm i et par dage. Jeg fandt ud af, at jeg har brug for mere plads til et mere behageligt arbejde. Jeg har også en skærm, mus og tastatur. Jeg savnede en musemåtte. Men jeg ønskede noget bedre end et stykke plastik, jeg fandt følgende produkt. Musematten med induktiv opladning, og at Xiaomi er involveret i dette produkt, jo mere sagde jeg, at jeg ville.

Produktet blev oprettet af MIIIW. Virksomheden MIIIW er en af ​​de snesevis af virksomheder, der samarbejder med den kinesiske gigant, Xiaomi. Indtil videre har de i deres tilbud tre mus og en vaskemaskine, der har nået mig i dag.

Musemåtte med induktiv opladning

Puden er stiv, den er ikke foldet, så den skal pakkes i en stor kasse. Dimensionerne af skiven er 420 x 260 mm. Kassen blev lavet af hårdt karton, der er ingen risiko for skader på pakken, selv om der er talrige men minimale buler i den. Det er rart at se engelske ord på bagsiden af ​​kassen, der indeholder de vigtigste oplysninger om produktet.

Musemåtte med induktiv opladning
Musemåtte med induktiv opladning
Fra indersiden af ​​kassen blev skummet fastgjort øverst for at forhindre puden i at bevæge sig inde i kassen og for at give endnu bedre beskyttelse. MIIIW-puden optager næsten hele overfladen, til højre er der to ekstra tilbehør til sættet. Oplader og kabel til tilslutning. En manual i kinesisk er også inkluderet.

Musemåtte med induktiv opladning
Musemåtte med induktiv opladning

Musemåtte med induktiv opladning

Xiaomi Smart musemåtte MIIIW MWSP019

Puden er stor, større end 15 tommer Xiaomi Notebook Pro. I nederste venstre hjørne er producentens logo, MIIW og i modsat retning knap og stikkontakt til micro usb-stikket. Strøm i musen? Ja, den er udstyret med induktiv opladning, LED-belysning rundt om urskiven og Bluetooth-tilslutning for at justere volumenet af den parrede enhed.

Xiaomi Smart musemåtte MIIIW MWSP0110
Xiaomi Smart musemåtte MIIIW MWSP0110
Xiaomi Smart musemåtte MIIIW MWSP0110
Stedet hvor du kan oplade enheder, der understøtter induktiv opladning, er blevet prikket, placeret til højre. Kun en enhed passer på den, en normal pad vil følge. For Apple-fans er det ikke muligt at oplade Apple Watch og iPhone på samme tid.

Opladeren inkluderet i sættet har 5V spænding, dvs. standard. I de fleste tilfælde kan du fravælge den og tilslutte den anden ende af kablet til din bærbare computer eller skærm. Jeg brugte den anden mulighed, alt fungerer.

Fra bunden er der en skridsikker overflade TPU, der er ingen chance for, at puden vil "ride" på skrivebordet. Hun forbliver sandsynligvis på det sted, hvor hun blev placeret.

aaXiaomi Smart musemåtte MIIIW MWSP019
Den beskyttende klistermærke er limet til fabrikken, hvor der er en kort instruktionsmanual. Sådan betjenes LED-belysningen rundt om knappen, hvor kassen til induktiv opladning er placeret, og hvordan du styrer volumenet af enheden, der er parret via Bluetooth.

Xiaomi Smart musemåtte MIIIW MWSP018

Xiaomi Smart musemåtte MIIIW MWSP018

første indtryk

Puden fungerer meget godt, glideren er velegnet. Jeg har parret med en Macbook via Bluetooth, og volumenkontrol er virkelig nyttig. Jeg foretrækker at bruge skiven i stedet for tastaturet. MIIIW-produktet har en applikation til styring og udførelse af opdateringer. Den er kun tilgængelig på Windows og vejer 8 mb. Jeg forsøgte at downloade, men overførslen er 0 kb / s, nogle gange hopper den til 4 kb / s. Jeg holder op, jeg vil prøve senere. Til induktionsladning har jeg ingen indvendinger, det virker som det skal. Puden er så stor, at der ikke er nogen risiko for at flytte smartphone med musen, mens du flytter markøren på skærmen.

Visuelt er det synd, at der er en ledning. For fans af minimalisme på skrivebordet vil det helt sikkert ødelægge effekten. Kontinuerlig strømforsyning er nødvendig til opladning af en induktiv smartphone, måske i en fremtidig version MIIIW beslutter at lægge en meget tynd kraftkasse på hele overfladen af ​​puden? Kun powerbank skal også oplades, og hjulet lukkes.

LED-baggrundsbelysning fungerer forskelligt, jeg kan ikke finde et fælles sprog med det. Det ville helt sikkert hjælpe en applikation på en pc, måske jeg kan downloade, jeg vil prøve. I de første par minutter afledte det skiftende lys, jeg så fra øjenhjørnet, mig, nu tager jeg ikke mærke til det.

Næste måned vil jeg tilføje en anden post og præsentere mine indtryk efter lang tid med at kommunisere med en musemåtte med induktionsladning fra Xiaomi.

Forfatter: Michał

Geek. Apple og Xiaomi fan. På min fritid kører jeg en blog PokolenieSmart.pl