Nu læser
Xiaomi bærbar barbermaskin [udpakning]

Xiaomi elektrisk barbermaskin

Jeg barberet en barbermaskin i lang tid uden overlag. Jeg var ansvarlig for barberingen i løbet af få dage, og det eneste jeg havde brug for var en ladet barbermaskine, ingen skum. På grund af det faktum, at barbermaden allerede flyver. Da den elektriske barbermaskin Xiaomi dukkede op i horisonten, lagde jeg straks ordren.

Xiaomi elektriske barbermaskine kommer i en klassisk hvid, elegant kasse. Du kan se straks, at dette er et Xiaomi strikte produkt, ikke et af undermærkerne. På forsiden, et billede af udstyret, der er i midten og en kort beskrivelse af parametrene nederst i kassen nederst.

I en kasse uden for selve barbermaskinen er der et USB-> USB-C-kabel til opladning, en lille børste til rengøring og en manual på kinesisk.

Det er på tide at gå til Xiaomi-barbermaskinen, den er meget kompakt, den kan nemt passe ind i et forfængelighedshus eller endda en lomme. I bunden af ​​enheden er der en USB-C-port til opladning og en LED, der informerer om laderen for laderen.

Efter at plastikdækslet er taget af, viser en af ​​siderne knappen knappen for at tænde for enheden. Når vi "demonterer" maskinen endnu mere og trækker bladdækslet, kan du se skæreskæren. Umiddelbart bliver indskriften "Made in Japan" kastet i mine øjne, i min fantasi har jeg for mine øjne knivskarpe japanske katana, jeg håber at med en shaver Xiaomi vil være ens.

Se også
Xiaomi bil oplader 20W

Den første barbering

Med begejstring begyndte jeg den første barbering, som jeg skrev i starten meget lang tid, jeg ikke barberede til nul. Du kunne sige, at jeg skar mit hår. Jeg var meget ubehageligt skuffet, den xiaomi elektriske barbermaskin klæbte, hun barberede unøjagtigt. En stor del af ansigtshår er væk. Jeg barberede 15 minutter og jeg kunne ikke barbere på en tilfredsstillende måde. Jeg har læst i brugermanualen, at det tager tid for huden at tilpasse sig den nye måde at barbere på. Efter 9 barberer, bør tre gange om ugen i tre uger være behageligt. Det er i hvert fald det, Xiaomi erklærer, vi får se.

Med den anden barbering er det bedre, det klipper ikke, men det går stadig af og til med ansigtshår. Jeg sender mine rapporter efter en måned.

Xiaomi Electric Shaver Du kan købe for omkring $ 37.

Rul til toppen