Nu læser
Maiwei duftede træbolde, den bedste duft til bilen

For en måned siden fremlagde Xiaomi to luftfriskere, i går beskrev jeg den første af dem, Prochain. Jeg er ikke glad for dette produkt, i dag er det tid til en anden, som for en måned siden syntes værre for mig. Tale af Maiwei træperler, der er blevet gennemblødt i naturlige duftolier.

Maiweis produkt ligner ikke en luksus parfume i modsætning til Prochain. Pakket i en gennemsigtig boks, gennem gennemsigtigt materiale kan du se en aluminiumsfælge, som vi lægger kuglerne på. Der er to varianter af farve sort eller aluminium, jeg besluttede mig for sort.

Maiwei duftende træbolde

Maiwei duftende træbolde

Maiwei duftende træbolde

Inde i boksen er der to sæt 8 bolde lavet af massivt træ, gennemblødt i naturlige duftolier og et informationsark på kinesisk.

Der er fire forskellige dufte at købe: meditation, forfriskende frugt, en tur i skoven og britisk mode. Jeg vidste ikke hvad duft jeg købte, jeg købte det i mørket. Det var først, da produktet nåede mig, og jeg udpakede det, så jeg så påskriften britisk mode på klistermærket. Jeg ved ikke hvordan andre dufte lugter, men britisk mode er strålende, flere mennesker kontrolleres og hver besluttede at det var rart. I modsætning til Prochain, der næsten ikke kunne lide nogen.

Kuglerne lugter ikke luftforfriskeren, det er mere af en parfume. Navnet britisk mode er ikke et tilfælde, minde mig om Burberry mærke parfume.

Maiwei duftende træbolde

Maiwei duftende træbolde

Maiwei duftende træbolde

Kuglerne har været vakuumforseglet, bare rive folien, tag stikket ud af den ene ende af huset og skub bolderne ind. Fra bagsiden har aluminiumhuset to huller, gennem hvilke luft kommer ind og blæser lugten. Xiaomi erklærer, at kuglerne holder deres duft forbi to måneder.

Maiwei duftende træbolde

Maiwei duftende træbolde

Aluminiumshuset har en stor justeringsmulighed. Håndtaget, der fanger kortet, kan flyttes langs hele huset. Og hele set i enhver vinkel, fx vertikalt.

Maiwei duftende træbolde

Se også
Viomi vandvarmer

Maiwei duftende træbolde

Prochain disfigure instrumentbrættet, det er for stort. Maiwei kugler ser meget elegante ud og passer godt sammen med bilens indre, og duften af ​​britisk mode er virkelig meget flot. Tidligere havde jeg ikke noget, men perlerne vil helt sikkert blive og når de mister deres egenskaber, vil jeg bytte dem til nye.

Maiwei duftende træbolde

Ikke kun til bilen

Produktet er ikke dedikeret til bilen, det kan fastgøres til en ventilator eller endda en luftrenser. Jeg vil forlade bolde i min bil, men jeg spekulerer på, om jeg vil bestille endnu et sæt til mit hjem. Jeg ved bare ikke hvilken duft at bestemme.

Hvor kan man købe?

Maiwei duftbolde jeg bestilte på AliExpress u denne sælger. Jeg købte det i mørket, jeg så ikke, hvilken lugt den ville sende. Før jeg køber, anbefaler jeg at du kontakter butikken for at bekræfte, hvilken duft de skal sende. Britisk mode er absolut et plus. Hvis du tjekker andre, lad os vide, om det er det værd. Det produkt, jeg anbefaler mest.

Rul til toppen