Nu læser
11 Xiaomi produkter tildelt til design

IF Design Award er en af ​​de vigtigste designkonkurrencer i verden. Forsamlingen har en rig tradition og er blevet kørt siden 66 i årevis. Hvert år rapporterer flere tusinde virksomheder fra hele verden deres produkter.

I 2017 modtog Xiaomi prisen for Yeelight bordlampe. Et år senere værdsatte juryen 360 panorama kameraet. I 2019 kan så mange som 11 produkter være stolte af iF Design Awards.

11 Xiaomi produkter tildelt til design

I smartphone-kategorien blev Mi 8 Pro og Mi Mix 3 tildelt. Som jeg skrev. Måske ser Mi Mix 3 godt ud, men det er efter min opfattelse upraktisk. Prisen for Mi 8 Pro er absolut en velfortjent, gennemsigtig back, det er det.

11 Xiaomi produkter tildelt til design

I den smarte hjemmekategori er flere Xiaomi-produkter også blevet værdsat. Desværre har kun få af dem mulighed for at teste. Induktions komfur efter min mening, godt udstyr, til studiet som fundet. Jeg kender ikke vandrenseren, men jeg så på Youtube, hvordan folk hælder cole og "rent" vand flyver ud. Jeg bestilte ikke en ny version af bordlampen, den ældre, der vandt 2017-prisen, virker perfekt. Juryen værdsatte også den automatiske sæbe skål, mig selv Jeg testede en anden model og jeg anbefaler, jeg bruger det hver dag.

11 Xiaomi produkter tildelt til design

Den mosquito repellent jeg har og i 2018 helligdage havde jeg ikke myg på værelset om aftenen. Jeg ved ikke, om dette skyldes Xiaomi-gadgeten eller "vi har et sådant klima". Ingen sender tøj til Europa. Elektrisk maskine ... skraldespand, som jeg ikke ved. Bestil ikke det, jeg anbefaler det absolut ikke. Spejlet har ingen europæiske kort, derfor er det ikke særligt nyttigt ud over kiner. Jeg ville købe en gaming laptop, men jeg har ikke gjort det endnu. Jeg har allerede lidt tid til at skrive, den virtuelle verden er meget vanedannende.

Rul til toppen