Nu læser
I morgen vil Xiaomi vise nyt udstyr til løbere og badevågere

I et par dage har Xiaomi udgivet grafik, der annoncerer morgendagens præsentationer af det nye Mi Tv. En af grafikken forrådteat andre gadgets kan præsenteres med tv'et.

I dag er det uventet, at en anden grafik er ankommet til netværket, denne gang præsenterer en person, der går eller kører. Det er svært at vurdere, hvad den kinesiske kæmpe ønsker at formidle med denne grafik. Nye sko vil blive præsenteret? Eller måske en anden løbebånd? Jeg satse på en af ​​de to. Hun har allerede en WalkingPad tredemølle og flere par sko, jeg er meget tilfreds med alle produkterne.

På det tidspunkt, hvor jeg skrev denne post, fandt jeg en anden grafik. Efter min mening vil det næste produkt være den nye badeværelseskala under Mijia-mærket. Det vil nok være den model der i går bemærkede jeg Banggood som en nyhed.

Rul til toppen