Nu læser
Find ud af, hvad Pocophone Launcher ligner hjemme

Hvad er Pocophone-projektet? det er OnePlus 6 bare billigere. Pocophone F1 har to fordele, Snapdragon 845-processoren og den laveste pris på markedet. Du kan læse mere om denne enhed tutaj. Det nye mærke af smartphones fra Xiaomi, Pocophone arbejder på MIUI-overlejringen, men har en anden systemstarter. Som du også kan tjekke hjemme hos, skal du bare downloade .apk filen og installere den på din Android-enhed.

Find ud af, hvad Pocophone Launcher ligner hjemme

Launcheren var tilgængelig for nogle dage siden, men det havde en fejl og det var ubrugeligt. Jeg installerede og forsvandt tastaturet, jeg blev lidt træt, fordi jeg ikke kunne ændre det traditionelt. Indstillinger -> Desktop (valgmuligheden blev ikke tændt). Den nye version virker for mig uden problemer. Jeg skiftede også til den gamle test og også uden fejl.

.Apk filen til launcher kan findes nedenfor

Launcheren er blevet oversat til mange sprog, herunder polsk og spansk. Det der appellerede til mig er de tematiske faner af alle applikationer. Ansøgninger er blevet grupperet i kommunikation, underholdning, værktøjer, spil og livsstil. Hvis du ikke vil have en fane, kan du gemme den i indstillingerne.

Find ud af, hvad Pocophone Launcher ligner hjemme

Find ud af, hvad Pocophone Launcher ligner hjemme

Find ud af, hvad Pocophone Launcher ligner hjemme

Efter min mening, siden jeg installerede Pocophone launcher, fungerer menuen i Mi 8 hurtigere. Det forekommer mig, at det har kortere animationer, derfor indtryk af hurtigere handling. Jeg kan også lide knappen i nederste højre hjørne af hovedskærmen for at rydde hukommelsen.

Hvordan kommer man tilbage til den gamle launcher?

På Xiaomi smartphone:

Indstillinger -> Desktop -> Standard desktop manager og vælg System Launcher. Du har allerede et gammelt udseende.

Rul til toppen