Nu læser
Lenovo Air trådløse hovedtelefoner udpakning

Jeg har testet trådløse hovedtelefoner fra tre producenter: Apple, Xiaomi og BlitzWolf. Nu, et andet selskab, Lenovo med deres hovedtelefoner kaldet Lenovo Air, slutter sig til denne gruppe. Jeg er nysgerrig, hvordan de kan klare konkurrencen, de vil begynde at udpakke.

Lenovo Air udpakning

Lenovo Air hovedtelefoner har et attraktivt design, sagen ser elegant ud. Inde, der er en magnet, der automatisk lukker sagen, som en bagatell og nyder det. Kan ikke lide de "løs" elementer, lukning af sagen reducerer dette problem. Inkluderet med headsettet får vi en ledning til at indlæse sagen og tre typer gummipind, der passer til ørens form.

Jeg havde ikke noget problem ved parring af hovedtelefonerne med telefonen. Efter at du har taget ud af sagen, registrerede Bluetooth i telefonen automatisk udstyret. Næste gang du trækker hovedtelefonerne ud af sagen, tilsluttes du automatisk til den parrede smartphone, der er ikke behov for - angiv Bluetooth-indstillingerne.

Lyden af hovedtelefonerne er tydelig, men for mig kunne den have lidt stærkere lavtoner. BlitzWolf FYE-3 i denne sag har en lille fordel. Jeg bruger kun Lenovo Air håndsæt i en time, men jeg har allerede fundet den første minus i dem. Fabrikanten gav berøringspanelet på hovedtelefonerne og erstattede det med en fysisk knap. At trykke på en fysisk knap er mere sikker end et berøringspanels berøring, men øretelefonens tryk til øret er ikke en behagelig løsning. Jeg foretrækker helt sikkert et blidt berøringspanel, snarere end at trykke på ørestykket i mit øre. Hvis der ikke er behov for at trykke på knappen, vinder Lenovo-produktet med BlitzWolf med hensyn til komfort. De har en mere ergonomisk form, takket være, at det er bedre at lyve i øret.

Jeg har modtaget Lenovo Air-hovedtelefoner til test fra butikken Gearvita.com. Butikken gav mig rabatkuponen "YRmiFVQC", sænker prisen på $ 31.99. Jeg er nysgerrig, hvordan de vil klare sig i gymnastiksalen. snarere vil de ikke falde ud, men jeg skal tjekke det under træning.

Rul til toppen