Nu læser
Xiaomi BlackShark - spilkonsol fra Xiaomi

Xiaomi BlackShark

I slutningen af ​​februar var der rygter om, at Xiaomi planlægger at frigive deres bærbare spilkonsoller. Rygerne viste sig at være sande, i går den fredag ​​13 præsenterede firmaet officielt Xiaomi BlackShare. Desværre for mig er det ikke lige hvad jeg havde håbet på. Jeg ville elske at se PSP eller Nintendo Switch konsoller, mens Xiaomi besluttede at oprette en smartphone til spillere. Jeg tror, ​​vi kan se en ny mode på smartphone markedet, fordi intet interessant producenter er i stand til at tilbyde. For nylig er der enheder dedikeret til at spille på toppen, efter Razor er det tid til Xiaomi og hans BlackShark. Jeg ved ikke om dig, men jeg vil ikke spille det på telefonen. Dette er det sidste, han vil forsøge at gøre for at dræbe tiden i køen til lægen. Efter at have kigget på alle brochurer på væggene, tjekker e-mailen, screener twitteren, vil jeg endelig starte spillet et øjeblik, når alt andet fejler. Efter et par minutter vil jeg sige, at det ikke giver mening, og jeg vil komme tilbage til at tjekke Twitter og e-mail. Okay, hvad er den rigtige telefon til spillere fra Xiaomi inde?

Xiaomi BlackShark

Xiaomi Blackshark

Skærmen blev lavet i OLED-teknologi og har en diagonal 5,99 tommer, FULL HD + opløsning. Selvfølgelig, som i alle nye produkter på markedet, skal proportionerne af multimedie telefonen være 18: 9, og det er tilfældet. Processoren er i øjeblikket den mest kraftfulde Snapdragon 845 på markedet, klokket på 2,4Ghz. Adreno 630 grafisk layout. Der er to hukommelseskonfigurationer at vælge imellem. Den grundlæggende version har 6 GB RAM og 64GB intern hukommelse. Hvis dette ikke er nok for nogen, kan de vælge en mere kraftfuld variant, 8GB RAM og 128 GB intern hukommelse.

Kameraet ser godt ud og køler også

Allerede i tilfældet med Xiaomi Mi Mix 2'erne har kameraet sandsynligvis meget gode billeder. I testen udført af DxOMark opnået det samme resultat som iPhone X, og kun to point værre end Samsung Galaxy S9 +. Dette er en milepæl i forhold til den tidligere generation Mi Mix 2, som kameraet havde gennemsnitlig. Jeg kan ikke vente på min X-MUMXs Mi Mix 2s for at nå mig. Xiaomi BlackShark har to baglinser. En med 12Mpx og den anden med 20Mpx. Frontkameraet har også 20Mpx opløsningen. Batteriet er 4000mAh, det understøtter Quick Charge 3.0. Vi opkræver via USB-C-porten. Den største innovation i Xiaomi-konsolens smartphone er glat afkøling, det er at garantere fuld strøm i spillet - uden overophedning.

Xiaomi Blackshark

Smartfon ma wymiary 161,6 mm x 75,4 mm x 9,25 mm i waży 190 gramów. Jeśli chodzi o cenę to wynosi 2999 juanów, $477 za wersję 64 GB lub 3499 juanów, $556 za 128 GB. Specjalny dedykowany kontroler nie jest wliczony w cenę i kosztuje  179 juanów, $28.

Måske spiller jeg ikke på telefonen, fordi jeg ikke kender hyggelige spil, anbefaler du noget? For nylig forsøgte jeg PUBG, spillede flere spil, og jeg er ikke vendt tilbage til spillet i to uger. Det sidste spil, der stjal mit hjerte, var Zombie Tsunami et par gode år siden.

[d] [d] = "2"]
Rul til toppen