Nu læser
Xiaomi Air Purifier 2 - Xiaomi Air Purifier hjælper med at bekæmpe smog.

xiaomi air purifier

Tror du, at luftforurening er et problem primært i Kina? Sidste søndag var 8 januar 2017, Warszawa den mest forurenede by i verden. At være foran Shanghai, Beijing og andre byer, hvor folk bærer masker. Kontroller, hvordan luften i dit område ligner applikationen, foreslår den person, der bruger iOS-systemet Luftkvalitet i Polen. Situationen i mit område ser meget dårlig ud. Luften udenfor forbedres ikke, men luften i din lejlighed er sådan. Jeg besluttede at investere i mit helbred og mine kære, jeg købte en luftrenser fra Xiaomi.

xiaomi air purifier

xiaomi air purifier

Det er klart, at støvet er det højeste om aftenen, når folk opvarmer deres hjem. PM 2,5-standarden er 25, sensoren angiver over 110. Ventilation af huse før sove og aften går til sundhed, har lidt at gøre med helbred.

Jeg sagde, at der ikke er grund til at forvente, at den polske minister ville lægge mærke til problemet og begynde at arbejde på egen hånd. Jeg besluttede at købe Xiaomi Air Purifier 2 luftrenser. Dette er anden generation af den kinesiske producentens enhed. I den anden version er renseren blevet redesignet. Takket være dette er det blevet mindre ved 20cm og mere effektivt, på trods af fjernelsen af ​​en fan.

Xiaomi Air Purifier 2 har været godt beskyttet med Styrofoam til transport. I sætet får vi:

  • Xiaomi Air Purifier 2 luftrenser
  • filter
  • Strømkabel med en kinesisk stik
  • Brugermanual på kinesisk

Budowa

Dette er langt den smukkeste luftrenser jeg nogensinde har set. Huset er lavet af plast. Alle elementer er godt foldet, intet knirker. Ud over den grå top af enheden er den hvid. Hullerne på alle fire sider af enheden bruges til at trække luft. Den er udstyret med kun to knapper og to lysdioder. Bunddioden angiver den aktuelle luftforurening. Grøn -> Orange -> Rød. Den øverste LED angiver hvilket program der aktuelt er valgt, automatisk, nat eller favorit. Ud over knappen for at ændre programmet er den anden side af huset det andet. Det bruges til at indstille diodeffekten. Stærkt lys, svagt eller helt slukket. Hvis du holder knappen nede længere, nulstilles filtertiden.

Der er en støvsensor under knappen, producenten anbefaler rengøring med en vatpind en gang hver sjette måned. Nedenfor er filteret. Udvekslingen tager 10 sekunder, træk bare til dig selv for en særlig streng og sæt et nyt sted på samme sted. Strømkablet er desværre med en kinesisk stik, jeg anbefaler at bruge den adaptere med jordforbindelse eller en mere drastisk metode, hvis du køber en freshener direkte i Kina, så foreslår jeg at skære proppen og oprette en europæisk. Snarere vil ingen, på grund af størrelsen, sende tilbage enheden til garantier til Mellemriget.

ansøgning

At bruge med Xiaomi Air Purifier 2, der er brug for en ansøgning fra Xiaomi - Mi Home. Opstår både i App Store og Google Play, i begge tilfælde har nøjagtig samme funktionalitet.

Air purifier 2 ansøgning

Efter start af applikationen viser vores øjne luftkvaliteten i rummet, udtrykt i PM2,5 og filterforbrug udtrykt i procent.

PM2,5 - atmosfæriske aerosoler (suspenderet støv) med en diameter ikke større end 2,5 μm, som ifølge Verdenssundhedsorganisationen er den mest skadelige for menneskers sundhed mod andre luftforurenende stoffer.

Der er fire knapper nederst:

Strøm - tænd / sluk for renseren.

Auto - enheden arbejder i automatisk tilstand, den tilpasses løbende til luftkvaliteten, når den overstiger 100 lyser den orange LED på enheden.

Nat - reducerer hastigheden for ikke at forstyrre din søvn. Jeg hører mere af det "tikkende" ur i det næste rum end renseren. mi hjem app indstillinger

Den sidste tilstand er Manuel. Når du trykker på knappen og holder den nede i et sekund, vil skyderen komme op. Vi kan sætte det i enhver position, der passer til størrelsen på vores værelse. Efter at have bekræftet valget, vil hver enkelt tryk på knappen Manuel eller valg af knappen på huset aktivere det definerede program.

Jeg har luftrenseren indstillet i løbet af dagen i Auto-tilstand, jeg har normalt hjemme + - 25 PM2,5. Jeg gennemførte testen, enheden er i mit soveværelse, jeg lukkede døren før jeg sov og skiftede til dvaletilstand. Da jeg vågnede, kiggede jeg på telefonen og så kun 8 PM2,5! Jeg åbnede døren, gik til køkkenet, spiste morgenmad og kontrollerede igen, og det var 30 PM2,5. Siden da lukker vi altid døren mens vi sover.

luft xiaomi

Når du flytter din finger op får flere informationer om temperaturen i vores værelse, til det niveau af fugtighed og luft betingelse, den overordnede luftkvalitet og det antal dage udskifte filteret med et nyt. Xiaomi anbefaler udskiftning af filteret hver 145-dag.

Filteret kan købes i to versioner:

Se også
Bianca vaskemaskine fra Candy

Blå version EPA filter (økonomisk) - 36 $

Grøn HEPA-filterversion (forbedret) - 52 $

Jeg har givet priser fra kinesiske butikker, jeg anbefaler at bruge dem, når de køber CashBack.

Enheden kan selvfølgelig forbinde med andre ting fra Xiaomi i MiHome applikationen. En vinduesføler slukker når vinduet åbnes. Send en besked til telefonen, når vi når et højt forureningsniveau. Air Purifier 2 opererer i Wi-Fi standarden, så vi kan styre det fra hvor som helst på jorden, hvis vi kun har adgang til internettet.

Xiaomi air purifier

Xiaomi air purifier

Xiaomi air purifier

Oversættelse, når du opretter scener gennem Mi-hjem applikationer. I den første (betingelser) indstilles hvilken betingelse der skal opfyldes for at udføre handlingen i den anden mulighed (Kør scene). Hvis du vil parre med andre enheder, skal du kontrollere anmeldelser af andre enheder.

Summering

Som en allergi anbefaler jeg stærkt Xiaomi luftrenseren 2, takket være brugen af ​​HEPA-filteret, føles bedre. Enheden er meget effektiv, den kan rengøre over 300m3 / h. Omkostningerne ved enheden fra andre producenter med tilsvarende ydelse er over 2 tusind, med design definitivt værre. Manglen på Wi-Fi-kommunikation for ikke at nævne nogle gange har også Bluetooth med kort rækkevidde. Det er en stor fordel for mig, at problemet med cigaretrøg er forsvundet. De samme stoppe mig brænde, efter de noter på din luftkvalitet "fajeczce", måske på grund af mig og Xiaomi selvom én person opgive den vane 😉 .. Hvis du ikke er den bedste kok, det virker også meget godt, når noget przypalisz eliminerer meget hurtig lugt. Det skal dog huskes, at det ikke er en genopfriskning eller luftfugter. Det spredes ikke en dejlig lugt, jeg arbejder kun konstant for helbredet. Jeg anbefaler helt sikkert, at Xiaomi-luftrenseren for øjeblikket er mit yndlingsudstyr fra en kinesisk producent. Jeg planlægger at købe en mere til en anden del af lejligheden.

Xiaomi Air Purifier 2 Jeg købte i butikken Lightinthebox.com, koster 147,99 USD + forsendelse med kurer- og momsforsikring 56.71USD. Derudover benyttede jeg mig af cashNacka 10% på Lightintebox.com. Den samlede pris for 204,7USD-10 luftrenseren% cashback = 184,23 USD. I Polen ankom pakken på tolden, der skulle betales af 315 PLN-kureren. Jeg ansøgte om i butikken, i løbet af 3 dage fik jeg refunderet ekstraomkostninger til min konto.


opdatering 8.03.2017

På Lightinthebox.com hjemmeside er prisen steget kraftigt, hvorfor det tilføjer et alternativt butikskøbsforbindelse Gearbest.comJeg foreslår, at du vælger rederiet Prioritet, udstyret er først sendt til Frankrig, hvor den er sendt til os. DPD kurer ankommer, jeg bestilte et par gange Prioritet Line og hver gang lykkedes mig at undgå at betale moms.

Rul til toppen