Nu læser
Xiaomi vil endnu engang bevise at deres GPS er uovertruffen

En af nyhederne i det nye flagskib Xiaomi Mi 8 er et helt nyt GPS-system, operationen er baseret på to frekvenser. Jeg vil springe over de tekniske problemer, GPS'en i Mi 8 skal være meget mere præcis og søge hurtigere efter satellitter. Xiaomi garanterer, at takket være Dual GPS vil vi være i stand til at bestemme din position med nøjagtighed til den tiende meter, til sammenligning, standard GPS giver nøjagtighed til 5 meter!

Xiaomi vil endnu engang bevise at deres GPS er uovertruffen

Xiaomi vil endnu engang bevise at deres GPS er uovertruffen

Er forskellen følt? Hvordan vil dette påvirke kortets drift, navigation under daglig brug? Xiaomi besluttede at sammenligne sit nye flagskib med to andre top-notch-enheder. Et særligt sted blev valgt til testen, byen Chongqing. Det fungerer perfekt til en sådan test, den er karakteriseret ved veje støder op til høje bygninger. Alt i en meget kompakt bygning.

I videoen nedenfor kan du tjekke, hvordan denne test har klare den nye Dual GPS fra Mi 8 fra Xiaomi. IPhone X fra Apple, på højre side, stod også op. I midten er min mening Huawei P20, har jeg ret?

Se også
Xiaomi Mi mAx 3 antutu

Hvordan vurderer du det nye GPS-system? I dag kommer min kopi af Mi 8 til mig, jeg undrer mig over, hvordan det vil fungere.

Rul til toppen