Nu læser
Xiaomi Mi 8 udpakning

Xiaomi Mi 8 er gået næsten to måneder siden den officielle lancering. Jeg vidste ikke, hvilken version jeg vil have, grundlæggende? eller måske vente på Explorer Edition. Men i lang tid var det ikke kendt, hvor nøjagtigt det vil blive sat på salg, kun i går ved vi det at dette sker i 5 dage. De næste dage gik, og jeg kunne stadig ikke træffe en beslutning, Mi 8, Mi 8 SE eller vent. Ved en tilfældighed fandt jeg fremme af den hvide version af 6GB RAM og 128 GB intern hukommelse, jeg fandt ud af at jeg ventede lidt og klikket på Køb nu.

Xiaomi Mi 8 udpakning

Xiaomi Mi 8 udpakning

Efter fjorten dage med at bestille en ordre modtog jeg en pakke med et nyt flagskib fra Xiaomi. Smartphone er pakket i en sort boks. Det er godt, men serien af ​​rammeløse smartphones fra Xiaomi, Mi Mix har en mere eksklusiv boks. På forsiden kan vi se et stort antal otte, der viser nummeret på modellen. For et år siden var Mi 6, i år Mi 8, og hvor Mi 7? Xiaomi fratrådte specifikt fra 7, de besluttede at "indhente" med virksomhedens alder. I år fejrede Xiaomi sin ottende fødselsdag.

Xiaomi Mi 8 udpakning

Xiaomi Mi 8 udpakning

Jeg er vant til det faktum, at når jeg åbner en kasse med en ny smartphone, er det første, der bliver det nyopkøbne produkt. Xiaomi er forsvundet fra dette i Mi Mix, og det samme gælder for den nye Mi 8. Det første vi vil se er et papkort, indenfor hvilket andet, ikke vigtigt tilbehør er skjult.

Xiaomi Mi 8 udpakning

Xiaomi Mi 8 udpakning

Inde i papkassen er der en silikone etui, kinesiske brochurer, et SIM-kort udtræksnål og en adapter - smartphone har ikke en hovedtelefonstik.

Xiaomi Mi 8 udpakning

Det er tid til at gå dybere inde i boksen. Når vi trækker telefonen, er der en oplader og et kabel nedenunder. Det er hvad der kommer til os sammen med Mi 8, jeg spekulerer på, om Explorer Edition vil indeholde noget mere.

Xiaomi Mi 8 udpakning

Tid til det vigtigste aspekt ved dagens indtastning, Xiaomi Mi 8 smartphone.

Xiaomi Mi 8 udpakning

Xiaomi Mi 8 udpakning

Xiaomi Mi 8 udpakning

Xiaomi Mi 8 udpakning

Xiaomi Mi 8 udpakning

Jeg kan ikke lide at bære telefonen i en sag, men nogle forestiller mig ikke, at telefonen ikke har en sag og et beskyttende glas. Den, der kan lide, foretrækker jeg at føle, hvad jeg betaler for.

Xiaomi Mi 8 udpakning

Xiaomi Mi 8 udpakning

Hardwareenheden ser meget godt ud, værre på softwaren. I øjeblikket er jeg nødt til at vente 360 timer til at uploade Xiaomi.eu software, som er helt sikkert mere behageligt at bruge. Kender nogen en måde at fremskynde denne aktivitet? Indtryk af venner på Mi 8? det ligner iPhone X, med forskellen om, at det er over 2x billigere, og min version har 2x mere intern hukommelse. Mi 8 er sød. Første indtryk? Super performance, godt kamera.

Jeg anbefaler at købe 8 Mi i Gearbest.com butik, min ankom i lige to uger, og takket være prioritetslinjens forsendelse havde jeg ikke yderligere gebyrer, som jeg modtog ved levering.

I øjeblikket i GB butik er der gode tilbud på Mi 8

Xiaomi Mi 8 6 / 64 GB gratis Mi Band 3 for 1850 PLN

Xiaomi Mi 8 6 / 128GB gratis Mi Band 3 for 2050 PLN

Jeg anbefaler at købe 128GB-versionen, kun 200 PLN og dobbelt så meget plads til data.

Rul til toppen