Nu læser
Xiaomi Roidmi 2S - Spotify i din bil.

xiaomi roidmi 2'er

Gadget til motorvogne: Xiaomi Roidmi 2s. Enheden er et svar på problemerne hos ejere af lidt ældre bilmodeller. Det giver dig mulighed for at omdanne enhver telefon til en mini-radiostation og afspille musik fra din smartphone sammen med håndfri sæt på bilradioen.

xiaomi roidmi 2'er

Roidmi DriverEt par ord om, hvordan Xiaomi ROIDMI 2S virker. Det eneste, du behøver, er en smartphone (i øjeblikket bruger jeg iPhone 7) og dedikeret ansøgning Roidmi driver (finde det i App Store App Store eller Google Play). Pin senderen til stikkontakten. Via Bluetooth synkroniserer vi det med vores telefon. I ansøgningen, indstille frekvensen af ​​den bølge, som enheden er at overføre vores radio og, selvfølgelig, er fokuseret i den samme bølge.
Så starter vi musikken på smarttelefonen, og denne sendes til vores sender, som sender den i form af radiobølger med en forudindstillet frekvens. Jeg synes kvaliteten af ​​den overførte lyd er virkelig god. Alle lyde overføres fra vores smartphone, du kan også bruge til navigation, yanosika osv.

Lad os også huske om muligheden en højttalertelefon, som jeg synes er meget uhensigtsmæssigt. Jeg havde et telefonopkald flere gange under kørsel, hvilket jeg måtte afhente. Imidlertid svigtede senderen under forbindelsen mig. Indbygget mikrofon Xiaomi Roidmi 2s er meget svag, at nogen høre mig jeg var nødt til at råbe til ham personligt 🙂 sokkel i bilen har gearknop, hvilket er meget lavt. Derfor kommer stemmestrømmen ikke til bilens gulv.

Vi har også 2 USB opladningsporte til brug, som genererer 5V 2.4A udgangseffekt. De oplader hurtigt telefonen eller andre elektroniske enheder.

Se også

Summering

Jeg har brugt Xiaomi Roidmi 2s i flere uger, og jeg er meget positivt overrasket over denne gadget på trods af at det er umuligt at tale med det (det er tilfældet i mit tilfælde). Men resten er solidt lavet og fungerer meget godt i min bil. Jeg har hørt fra andre Roidmi-brugere, at nogle FM-bølger fra radioen overlapper hinanden (jeg bemærkede ikke personligt). Efter min mening er det ikke enhedens fejl, men radioen og antennerne, der er i køretøjet.

Jeg anbefaler Spotify maniacs at prøve denne gadget, og de vil ikke fortryde det. Roidmi 2S kan købes i butikken Gearbest for 16 $.

2 kommentarer

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

Rul til toppen