Nu læser
Xiaomi Roidmi F8 [udpakning] og første indtryk

Roidmi F8

Så snart Xiaomi præsenteret en ny støvsuger Roidmi F8 Jeg skrev, at helt sikkert købe det. I begyndelsen var prisen over $ 400, gennem "ny afgift". Jeg besluttede at vente lidt, pludselig dukkede tilfredsstillende tilbud i butikken Gearbest.com. Jeg købte to uger DHL kurer ankom til min dør med en pakke. Jeg havde ikke nogen ekstra gebyrer, når de modtager pakken, jeg valgte linje Prioritet shipping.

Xiaomi Roidmi F8

Den første overraskelse er størrelsen af ​​pakken, jeg troede, det ville være større. Forsendelsen blev pakket i almindelig folie, dammens støvsuger er stærk nok til, at der ikke skete noget, på trods af de mange rynker af pap.

Xiaomi Roidmi F8 [udpakning]

I kartonen er alt placeret på det rigtige sted, hvert element har sin plads i det ekstruderede polystyren. Som jeg skrev, er risikoen for at noget beskadiges meget lille. Det samme som med Xiaomi autonome støvsugere np, Roborock.

Sættet jeg modtog består af 10 dele, manuel og ben til at fastgøre Dock. Korte pensel i midten er koblet fra forlængelsen, jeg glemte at hænge op billeder af begge.

Xiaomi Roidmi F8 [udpakning]

Jeg modtog et ufuldstændigt sæt

Sættet skal bestå af 12 dele, Disse oplysninger leveres af Gearbest butiksstøtte. I det sæt, jeg modtog to dele manglerer markeret på billedet. Det er en skam fordi fleksibelt rør og kort børste de vil helt sikkert være nyttige, selv når du rengør bilen. Han vil kontakte Gearbest-butikken for at løse problemet.

opdatering
De fleste har sikkert ikke læst indgangen endnu og har allerede modtaget det øjeblikkelig respons fra Gearbest-butikken på de manglende dele. Vil fejlen blive rettet?

Roidmi R8 ingen elementer

første indtryk

Det er på tide at starte udstyret! Den første "ild" gik snavs, sand i bilen. Det har ikke været støvsuget i flere måneder, hvorfor den trådløse støvsuger står over for en meget vanskelig opgave. Sandskraber blev presset fast i gulvet. Roidmi R8 fjernede ikke alle partiklerne, men efter min mening fungerede det meget godt for en trådløs støvsuger.

Roidmi F8 test
Roidmi F8 test
Roidmi F8 test
Roidmi F8 test

Med sædet gjorde F8 også godt. Jeg plejede at vakuum bilen 4 og 11 elementer dekoreret på billedet ovenfor. Hvis jeg havde en kort børste med 10 nummeret, tror jeg bilen ville være endnu mere grundigt rengjort. En lille børste arbejder på samme princip som en stor, motoren drejer en cylindrisk børste, som bedre samler snavs fra overfladen end elementet med selve 11-nummeret.

Roidmi F8

Se også

Alle børster, tip er monteret på et hurtigt stik, for at løsne, tryk på den grå, runde knap. Matchende elementer meget gode, kvalitet af materialer også. Betjeningen er meget enkel at tænde, og tryk og hold knappen nede et øjeblik. Hvis vi trykker på igen, tændes den turbo-tilstand. Når du har tilsluttet Roidmi F8 med en telefon ved hjælp af Bluetooth, kan du vælge en af ​​de tre støvsugere og se rengøringsstatistikkerne eller filtertøjet.

Er det værd at købe Roidmi F8?

Absolut ja! Efter min mening er bilprøven en af ​​de de sværeste ting som Roidmi F8 bliver nødt til at rengøre. Snavs presset dybt ind i midten med spildte kronblade på den, det er en puff. Hver dag er mit hus støvsuget af en automatisk støvsuger fra Xiaomi, Roborock. Jeg havde brug for en enhed, der ville tillade mig støvsug trappen, ryd op de spredte kronblade, støvsug bilen. Det vigtigste for mig at støvsugeren var trådløs. Træk ud af kabinettet, og afvikling af kablet var ikke en mulighed. Støvsugeren skal hænge på væggen og være altid klar til at rydde op om et øjeblik.

Der er en ulempe

I 19 viser den anden film, at en person tager støvsuger fra "dock" og begynder at rengøre. Det ser virkelig ikke så rosenrødt ud. Docken har en magnet, men selve docken vil ikke holde Roidmi F8-motoren, den falder. Støvsugeren skal altid være i kontakt med jorden, for eksempel har den sikkert et langt rør og en tæppe. Støvsugeren oplader heller ikke trådløst, induktivt. Håndtaget har et stik, der dækker opladningsstikket. Du skal afsløre og indsætte tipet fra strømforsyningen. Derudover har kajen en speciel rille, hvor du kan holde ledningen.

Xiaomi Roidmi F8

Under den første kontakt med Roidmi F8, udover denne lille fejl, fandt jeg ikke nogen mangler. Super udstyr, god ydeevne. Efter min mening fungerer Roidmi F8 meget godt, når du rengør lejligheden. Sammen med Roborock og en moppe fra Xiaomi bliver det den perfekte trinitet. I en uge, højst to, håber jeg at opretholde denne afhandling eller vælte det. Fuld anmeldelse snart.

Xiaomi Roidmi F8 er i øjeblikket en forfremmelse i butikken Gearbest.com for $ 329.99 med gratis forsendelse.

4 kommentarer

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

Rul til toppen