Nu læser
AMAZFIT A1603 - bandet, der erstattede Apple Watch

xiaomi amazfit a1603

Hvert år under WWDC-forårskonferencen præsenterer Apple nye versioner af sine operativsystemer, herunder iOS, macOS og watchOS. Efter konferencen gør Apple betaversionerne af alle systemer tilgængelige for udviklere, jeg installerede "Bets" på alle i Devices. Mens tidligere Apple Watch kunne modstå hele dagen med batteri + træning, læste jeg altid om natten. Efter installation af beta af omkring 16 modtog jeg underretning time at genoplade uret, fordi batteriet er kun 10%, og endda uddannelse mig. Det er acceptabelt for mig at lægge uret på daglig basis, men det er ikke muligt at genoplade om dagen. Heldigvis kom et nyt smart Xiaomi band til min hjælp, Amazfit A1603. Som modstår 20 dage på batteriet og med sine flere funktioner får jeg mig til at ligne et ur med et bidet æble.

Budowa

xiaomi amazfit a1603

Du har sikkert kojarzycie band Xiaomi MiBand 2, den mest populære smart-band i verden på grund af sin lave pris og god kvalitet. Så hvad kunne være bedre reklame end en erklæring om, at Amazfit A1603 er "pænere bror" MiBanda 2? Amazfit armbåndet kan kaldes den amerikanske version af MiBand 2. Udseendet var fint, for et par måneder siden havde jeg MiBanda 2, men efter min mening så det klæbrig ud og lå næsten næsten på hylden. Jeg har ikke et sådant indtryk hos Amazfita, jeg kan godt lide det. Brugen på siderne af aluminium gør at enheden stræber efter premium smart bandkategorien. Det ligner ikke noget værd silikone armbånd, Fitbit produkter som der for mig er den bedste virksomhed til at tilbyde en masse smart i form af software og design, men er meget dyrere.

Lad os komme tilbage til Amazpot, efter min mening har det to ulemper i konstruktionen:

  • Bælgens ende efter fastgørelsen overlapper bæltet, som i et klassisk ur. Apple Watch-bandet kom under bæltet, så problemet med hængestroppen forsvandt, da du ved et uheld fik fat i noget og skal rettes. Detailhandel, men efter to år med en bedre løsning - irriterer.
  • OLED-displayet betyder, at du ikke kan se noget i solen. Bevegelsen ved at dreje hånden for at aktivere skærmen bliver ubrugelig, og derfor skal vi lave en "peak" for at kontrollere tiden med den anden hånd.

Ud over det bedre udseende af MiBanda 2 tilbyder Amazfit en bedre måde at oplade. Vi var nødt til at få vores ældrebror hver gang (en gang om måneden ...) trække armbåndet og læg en særlig adapter til at oplade den færdige USB. Amazfit A1603 har en speciel opladningsport på bunden af ​​enheden. Det vedlagte kabel, når det påføres til porten, hopper automatisk takket være en magnet, ligesom Magsafe i gamle macbooks. Magneten holder tæt, du behøver ikke forsigtigt lægge den nede, så den ikke hænger op ved et uheld.

Amazfit A1603

Hovedbåndet har en berøringsknap for at skifte de viste oplysninger på displayet, vi kan vælge at kun vise de oplysninger, der interesserer os.

Oplysninger om Amazfit A1603 displayet

  • time
  • trin
  • afstand
  • Midas
  • puls
  • Batteriniveau

Amazfit kan vække os, at informere fusionen, beskeder, meddelelser fra facebook, kalender og andre lignende meddelelser, band vibrerer og se, hvilken type meddelelse er, men vi kan ikke se f.eks. Sms-indhold, eller hvem der ringer os. For mig var det bare et plus, Amazfit gjorde mig klar over, at jeg har modtaget flere underretninger, som Apple Watcha var unødvendig, de kan vente roligt som jeg har et frit øjeblik, og til at kontrollere på telefonen.

Mi FIt ansøgning

Alle ændringer i båndindstillingerne udføres synkroniseringer i Mi Fit-applikationen. Hun modtog for nylig opdateringer til 3.0-versionen og er strålende. Det er de oplysninger, der blev fremlagt i ansøgningen, der gjorde mig villig til at bære Amazfit A1603 armbåndet. For startere, vores aktivitet eller trin.

Amazift 1603

MI passer 3.0

Præsentation af indsamlede oplysninger er meget tydelig, søvnstatistik er endnu bedre.
MI passer 3.0
Timerne er i overensstemmelse med min faktiske tid for at falde i søvn og vågne op. Den rigtige glasur på kagen er for mig information, der sammenligner mine resultater med andre brugere og min statistik. I denne henseende har Xiaomi stadig detaljer for at forbedre, fordi oplysningerne ikke blandes på skærmen, men det er ikke svært at gætte, hvad der er blevet afskåret.

MI passer 3.0Amazift 1603

Sporing aktivitet

Det, som jeg savner mest i bandets evne til at overvåge indsatsen under en træning i fitnesscentret, Xiaomi desværre hidtil kun fokuseret på løb og cykling.

Dana synkroniseres med Health app på iPhone. Men som iPhone måling vores puls hvert par minutter og kan afsløre atrieflimmer, desværre Amazfit A1603 gør det kun, når det handler om den "spørge" og vælg udsigten fra puls eller vi har aktiveret aktivitet.

Se også
Yeelight introducerer dimmeren til at styre Xiaomi-belysningen

Amazift 1603 xiaomi amazfit 1603

Summering

Amazift 1603 det er et smart band absolut værd at være opmærksom på, hun fortryllede mig med den måde hun præsenterede de oplysninger, hun havde samlet. Det skal dog huskes, at vi modtager de samme data, hvis vi bruger det Mi Banda 2 der er to gange billigere og grimmere to gange 🙂 Jeg vil gerne andre produkter Xiaomi var så finjustering til polerne som applikation passer mig, jeg håber, at ansøgningen vil gå hurtigt Hjem Mi Mi Fita fodspor! På mine hænder vil Amazfit forblive til efteråret, eller måske endnu længere. Hvad ville overbevise mig om at skifte til et andet armbånd? Apple Pay i Polen og vende tilbage til Apple Watch eller smartband / ur fra Xiaomi med NFC, så du kan betale med Android Pay. Men der er ingen tegn på den ene eller den anden, så tegner til at blive en lang affære med Amazift A1603.

Hvis nogen er interesseret Xiaomi sko Disse trin er ikke tilføjet til dagtimerne i Mi Ficie, og som en separat træning. Måleren i min indikerer allerede 170km, jeg spekulerer på, om vi vil vente, indtil udholdenhed af sko i butikker vil blive givet i kilometer 😀

opdatering 23.07.2017


Vi kan få båndet til at vise information, der kalder / skriver til os. Forklaring i ny indtastning.

Rul til toppen