Nu læser
Amazfit med rekordsalg, i to dage i Indien

Huami-selskabet meddelte, at det opnåede et rekord, to millioner salg af sine Amazfit ure. Nummeret gælder for alle tre Amazfit 1 modeller, Amazfit 2 / Stratos i Amazfit Bip. Dette er en milepæl for formålet med et selskab i forbindelse med Xiaomi, men har sit hovedkvarter i Silicon Valley.

Amazfit med et rekord salg resultat

Amazfit med et rekord salg resultat

Jeg havde ikke første generationens ur, men jeg indsamlede nok mening, at jeg besluttede at købe anden generation. Jeg besluttede mig på Amazfit 2S, en version med safirglas og en læderrem. Enheden er absolut værd at prisen, du kan læse mere om det i min anmeldelser. Kun arbejdstid på batteriet ryster, men det er et problem med ethvert sådant avanceret produkt. Hvis du gerne vil indlæse dit ur hver 20-dag, tjek det ud Amazfit Bip som er blevet afskåret fra nogle funktioner, og batterilevetiden er blevet væsentligt udvidet.

Snart kan antallet af solgte varer gå op, om to dage vil Amazpur Bip og Amazfit 2 / Stratos ure gå til et af de største markeder, det indiske marked. Xiaomi er 1 nummer på salget af smartphones i Indien. Den bedst sælgende smartphone er Redmi 5, som koster under $ 100, hvorfor kunderne hellere vil vælge Amazfit Bip, som er meget billigere. For mig vil det grundlæggende ur være det, der muliggør kontaktløse betalinger, så jeg venter på den nye Apple Watch, det er en skam, at NFC i Mi Band 3 kun vil fungere i Kina.

Rul til toppen