Nu læser
Apple Pay arbejder allerede med Revolut kort!

Efter mange måneders ventetid blev det endelig flyttet! Fra igår kan Revolut-kort tilføjes til Apple Pay. Du behøver ikke at bære et kort længere, bare en iPhone eller Apple Watch.

Du kan tilføje både fysiske og virtuelle kort. Det kort, som vi tilføjer til applikationen på smartphone, vil se ud som det fysiske, derfor ser jeg Revolut Metal. Af den måde, tak til folk, der har oprettet en konto fra mit link, og takket være dem har jeg gratis fået et metalkort.

Fra tid til anden mit første indlæg Det tog flere uger at revolere, så jeg vil dele information om hvilke funktioner jeg bruger oftest. I de sidste par uger har jeg sporet statistikken over mine udgifter og fordelt mine regninger mest.

Deling af konti i Revolut


På arbejde bestiller vi ofte mad sammen, og så opstår problemet fordi "nogen ikke behøver at bruge." Med applikationen og Revolut kortet er hele meget enklere. Jeg betaler med kortet, betalingen vises i Revolut ansøgningen og så vælger jeg "split konto" indstillingen.

Se også

Jeg fastsætter, hvor meget det koster at bestille en bestemt person og sende en betalingsanmodning. Nu er det nok for den anden person at acceptere anmodningen i ansøgningen, når han eller hun gør det inden for få sekunder, vil det ønskede beløb gå til min konto.

Registreringslink og PLN 20 i lommen https://www.revolut.com/pl-PL/referral/michalff7!G10D21

Rul til toppen