Nu læser
Aromaterapi Xiaomi, rart det! [Udtræk]

Aromaterapi Xiaomi

I november skrev jeg, at Xiaomi introducerer en aromaterapi-enhed til markedet. Jeg er heldig, fordi jeg formåede at tage en testkopi, tilgængeligheden er lav i online-butikker. Det er synd at jeg ikke fik nogen olier ...

Aromaterapi Xiaomi

Kassen er ikke længere så elegant som den er i sagen kedeldu kan se, at dette ikke er et Xiaomi strikte produkt, den kinesiske kæmpe har igen samarbejdet med et andet firma, i dette tilfælde Viomi. Kassen kom til mig lidt "træt af rejser".

Se også

Indretningen indeni er blevet beskyttet med Styrofoam. Det kan imidlertid ses, at producenten ikke fokuserede på at designe kassen. De fleste af Xiaomis produkter har mindre kasser til strømforsyningen, et specielt design af pap for at gøre alt på plads, og her er det simpelthen smidt ind.

Enheden selv er lavet af ringere plast end en kedel, der ser perfekt ud til prisen. På forsiden er der en knap til at tænde enheden, Bluetooth-modul og lyseffekter. Strømforsyningen er desværre afbrudt med en kinesisk stik, og en adapter skal bruges. Jeg har ikke nogen olier hjemme, så jeg hældte almindeligt vand ind i apparatet.

Aromaterapi Xiaomi, helst i mørket ...

Enheden giver sine værdier, når lyset slukker. Lugt, passende musik fra telefonen overført via Bluetooth og lyseffekter. Jeg tror de fleste kvinder vil være glade for en sådan gave! Xiaomi støvsugeren ville nok være ... men det er billigere 😉

Rul til toppen