Nu læser
Xiaomi løbesko - perfekt til daglig brug.

xiaomi sko

Smart løbesko Xiaomi, et andet smart livsstilsprodukt. I teorien skulle de bruges til løb, når jeg løb ind i dem, og så havde jeg opmærksomhed, nakkepine (?). Jeg var sådan en løber, så de havde ikke for meget løb med mig, men vi havde allerede været sammen over 300km.

Sko når i en traditionel "sko" boks uden nogen åbenbaringer.

amazfit sko

amazfit sko

"Intelligence" af sko

Efter at trække ud af kassen er skoen et informations kort og en intelligent chip, der måler vores trin. Er drevet CR2032, anbefaler jeg til periodisk synkronisere med ansøgningen sko passer mig, fordi vi ikke får de oplysninger, hvis batteriet er lav, og vores trin bliver ikke registreret, så jeg tabte mindre end en måned af data.

xiaomi sko

Placer den intelligente chip i sålen, træk indsatsen og sæt i en specialkasse. Vi kan sætte i højre eller venstre sko, valget afhænger af os. I ansøgningen bestemmer vi i hvilken sko chippen er placeret. Det er umærkeligt, forstyrrer ikke at gå, det er ikke muligt at skelne mellem, hvilken boot der findes.

xiaomi løbesko

xiaomi løbesko

amazfit xiaomi skoBuamazfit xiaomi skoDu parrer med telefonen i MiFit-applikationen, du kan kun have ét par tilsluttet på samme tid. Hvis nogen ønsker mere, skal du bare trække chippen fra en og placere den i den anden. Ærligvis håbede jeg på flere funktioner i ansøgningen. Det eneste vi kan se er den samlede afstand, der er tilbagelagt, og trinene og kilometer inden for de enkelte dage. Xiaomi giver dig, hvor meget du har brændt i kcaldagen og hvor meget du sparer brændstof. Jeg kan ikke lide at "skridt sko" ikke tæller min dag i MiFit, hvor jeg har sat 5tys skridt om dagen og der tages hensyn til kun se / rem. Hvad angår funktionen af ​​smarte sko, regnede jeg med en virtuel træner, som vil analysere vores løb og give råd. Funktioner "fra sofaen til maratonløberen", hvor sko vælger os hvor meget vi skal køre hver dag kilometer for at opbygge fitness. Desværre ingen af ​​dette, tilsyneladende ikke endnu.

Komfort, holdbarhed.

Sko, som jeg bruger fra 7 måneder er sorte, pastanowiłem ordre et andet par. Hvorfor? Fordi skoene er meget komfortable, for mig, meget mere praktisk end New Balance eller Nike, Adidas. Må ikke tjene mig til at køre, de er perfekte til hver dag. Derfor bestilte jeg den grå farve, du ser i billederne. Sort efter passerer over 313km, indikerer, at ansøgningen + kilometer, når batteriet blev afladet, er i meget god stand. Intet går ud, det tåler ikke. Alt er fint, bortset fra at det blev lidt beskidt.

Jeg har også bemærket andre logoer på chippen, men alle muligheder forbliver nøjagtigt ens. Huami (gammel - sort), Amazfit (nygrå).

IMG_0046

Summering

Hvis du leder efter komfortable sko dagligt, anbefaler jeg det mest. De mest komfortable "sneakers" jeg havde. Nuværende pris for Xiaomi sko det er mindre end 160 PLN, efter min mening et meget bedre valg end NB eller Nike.

Rul til toppen