Nu læser
Den CleanFly håndholdte støvsuger er den perfekte hjælper til hjem og bil

Mine første indtryk med CleanFly støvsugeren var meget positive, jeg blev endda overrasket over den høje kvalitet af de materialer, som den blev fremstillet af. De nøjagtige billeder af produktet og alt i boksen jeg beskrev i dette indlæg.

Den kompakte Cleanfly håndholdte støvsuger sælges

Det har været en måned siden CleanFly har været hos mig og opretholder stadig en meget god mening om dette produkt. Det virker ikke kun i bilen, men også hjemme. Crumb chips på sofaen? Børn spredte kronblade? Støv samledes på panelerne i hjørnet af rummet? Tag kun støvsugeren i hånden, tag den kuppel, som den står på, og tænd den. Den kompakte støvsuger vil rense den en gang uden at skulle trække "tungt udstyr" ud af kabinettet og afrulle det.

CleanFly rengøringsmiddel og bil gulvmåtter


Med spildt krummer og alle slags "skrald", der findes på sæderne i bilen, fungerer støvsugeren meget godt. En alvorlig og nok den sværeste test er tæpper i bilen. Sand, græs, småsten, vi bringer alt sammen og "skubber" ind i velour tæpper. Hvordan har CleanFly håndteret sådant snavs? Jeg siger ærligt, at jeg ikke regnede med meget ...

Det tog mig et øjeblik at rydde op på førersædet, og jeg vil ikke skrive, at han har trukket alt ind, da det selvfølgelig ville være en løgn, men efter min mening gjorde han det rigtig godt. Alle "større, mere synlige" snavs er trukket. Efter zoomning kan du se sandpartikler, men husk at det er en lille, bærbar enhed og ikke en stor industriel støvsuger.

CleanFly bil gulvmattestesten gik positivt, men jeg bemærkede en lille minus med hensyn til det tilbagetrækkelige tip. Under rengøring af tæpperne pressede jeg hårdere til at ryste (?) Snavs og spidsen med børstehårene var skjult. Positionslåsen låser ikke for meget pres. Dette er den eneste minus, jeg fandt i CleanFly.

cleanfly xiaomi

De to vigtigste parametre i trådløse støvsugere er sugekraft og batterilevetid. CleanFly har 5000 Pa, stor strøm til så lille udstyr. Desværre resulterer dette i nogle tilfælde i en enkelt opladning, CleanFly kan arbejde i 13 minutter. I starten syntes det forfærdeligt at være lille, men i praksis bruger jeg normalt kun få sekunder, og samtidig gør jeg mit job.

cleanfly

I sættet med støvsugeren modtog jeg kun opladeren til 12V-stikket fra lighteren i bilen. Jeg går sjældent på længere ruter, så jeg fandt vej for andre. Jeg bruger en almindelig strømforsyning til 12V / 2A stikkontakten, fx fra kameraer og opladning CleanFly derhjemme. Strømforsyningen kan købes for nogle få zlotys på Allegro.

Som jeg nævnte i titlen, hvis du leder efter en lille hjælper hjemme eller en bil, og du ikke ønsker at bruge en større sum, fx på Roidmi F8, vil CleanFly være et godt alternativ. Jeg må indrømme, at jeg bruger det oftere end Roidmi F8, fordi jeg altid har det til rådighed.

Jeg har modtaget testudstyret fra butikken GearVita.

Se kommentarer (0)

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

Rul til toppen