Nu læser
Cleanfly Cleaner [udpakning] - perfekt lavet

Xiaomi har samarbejdet med Cleanfly-mærket og besluttet at sælge deres lille monster til deres Youpin-platform. jeg beskrev Cleanfly rengøringsmiddel for et par uger siden, da Xiaomi annoncerede et nyt produkt på tilbud. Ærligt, jeg havde ikke planer om at købe det. Shop GearVita foreslog, at de sender mig til test. Jeg må indrømme, at de ikke anbefale noget til mig, udstyret virker virkelig. Jeg er meget positivt overrasket, og to venner har allerede sagt, at de også køber den.

Jeg har ikke haft et så godt passende produkt i lang tid som en Cleanfly støvsuger


Jeg testede en trådløs støvsuger Roidmi F8, Jeg testede også Alfawise HC-1D03men dette Cleanfly-produktet er efter min mening det bedst lavede. Plast passer perfekt, intet knirker. Huset er lavet af stærk plastik, bedre end Roidmi F8. Fra nu af følger jeg nøje alle produkter fra Cleanfly-mærket.

Produktet er lille, men kraftigt (det har 80W strøm, 5000 Pa). Jeg er positivt overrasket over sin magt i betragtning af størrelsen. Det trækker naturligvis ikke i sandet trampet i en måned i velour tæpper i bilen, men håndterer hverdagen "snavs" perfekt.

I bilen mellem døren og sædet havde jeg en krumning af en chips, som jeg ikke kunne tegne i Roidmi F8, var slutningen for bred. Cleanfly Cleaner er blevet håndteret uden problemer. Dette er mit første indtryk med dette lille, kraftfulde Cleanfly-udstyr. Han har det meget godt indtil videre.

Hvad er der i boksen?


I sætet, sammen med støvsugeren, får vi 12V-opladeren og 2-terminalen i 1. Spidsen er universel, fordi børsten monteret på toppen kan løftes op (eller fjernes helt) og bruge dysen selv til at trække snavs på vanskelige steder. På undersiden er der en diode, der skinner stærkt, i mørket lyser den støvede overflade godt op. Jeg anbefaler dog ikke støvsugning, når andre sover. Støvsugeren er lille, men virkelig stærk og høj. Det er synd, at kun 12V opladeren er inkluderet. Jeg ville være glad for at bruge det hjemme, når jeg forbereder et måltid, når jeg smuldrer. Du kan kombinere og købe en oplader med samme stik og de samme 12V / 2A parametre, allegro er efter 5 PLN ..

Som jeg nævnte i starten fik jeg udstyret til testning fra GearVita.com. Butikken har stillet rabatkoden til rådighed for "GVmiFVQC". Efter at have brugt koden, falder prisen til $ 31.99, den officielle pris i Kina er $ 30.

Rul til toppen