Nu læser
Den nye opdatering introducerer to væsentlige ændringer af Xiaomi Mi TV

Der er ikke noget perfekt selskab, hver begår fejl. For Xiaomi, efter min mening, var den store fejl at placere annoncer i sine egne applikationer, såsom Mi Fit. Programmet ser meget godt ud, når det er "rent", jeg har talt positivt om det mange gange.

At placere annoncer i applikationer, hvor jeg betaler for et produkt irriterer mig, og det er dårlig praksis efter min mening. Da jeg betaler for produktet, vil jeg gerne være "fri for annoncer".

Eksempel på reklame i Mi Fit-applikationen

Egne applikationer er ikke det eneste sted, hvor Xiaomi besluttede at tjene penge på annoncer. Folk i Kina, der købte Xiaomi Mi TV, hver gang de tændte for tv'et i stedet for logoet, så de 15 en anden reklame for Xiaomi-produkter eller andre eksterne virksomheder.

Og jeg klager over reklamen i Mi Fit ... Heldigvis er Xiaomi gået i spidsen og i den nye opdatering erstattede Mi TV de første annoncer med grafik med sloganet "Innovation for all".

Den anden store ændring er muligheden for at forbinde et webcam og videoopkald. En videoforbindelse er mulig mellem smartphonen og tv'et såvel som tv'et og tv'et.

Videoopkald på Mi TV

Xiaomi føler tydeligvis pres fra Huawei, Honor TV blev for nylig præsenteret. Den nye aktør på markedet tvinger Xiaomi til at arbejde på sit produkt for at bevare positionen som salgsleder.

Rul til toppen