Nu læser
Den nye opdatering til Amazfit Stratos forbedrer GPS og hjertefrekvensmåling

Anden generation Amazfit Stratos har modtaget en ny opdatering. GPS-positionering og hjertefrekvensmåling er blevet forbedret. Den nye version af softwaren er markeret med 2.3.9.1 symbolet

Amazfit Stratos

Amazfit Stratos har to versioner: almindelige 2 og 2s. Jeg havde en model ved navn zsw, og jeg må indrømme, at det er den smukkeste smartwatch jeg nogensinde har haft. Læderrem og safirglas er den perfekte kombination, uret ser smukt ud. Kig på disse billeder, er de smukke?

Amazfit Stratos

For et par måneder siden præsenterede Xiaomi den tredje generation kaldet Verge. Det er et ur med et strengt sportsligt look med en silikonebælte. Jeg skrev, at jeg ikke ville købe det, men nu har jeg ændret mig. Jeg har gået / kørt på Xiaomi tredemølle i et par uger, og jeg er glad for at sammenligne Verges målinger med Apple Watch. Jeg venter bare på at være til en attraktiv pris, i januar var det for $ 126. Når prisen kommer tilbage, vil jeg bestille det!

Måske har nogle af jer Verge? Hvordan virker det?

Rul til toppen