Nu læser
Dimmer Yeelight - fint, men du kan kun styre én lampe!

Dimmer er en enhed, der manglede i smart home ecosystem tilbyder Xiaomi. Hvad er sandt, du kan bruge vægknapperne og ved at trykke på en tast du dim og den anden lyser op, men det er en gennemsnitlig bekvem løsning. Knappen i lysdæmperen er absolut mere bekvem og simpelthen hurtigere. Det ville tage meget længere tid at komme til det ønskede niveau. Dimmer Yeelight har dog en stor ulempe, som jeg ikke vidste, da jeg bestilte i Kina.

Dimmer Yeelight nåede mig meget træt af rejsen, boksen var for at sætte den mildt sammen, men indholdet forblev i perfekt stand. Ud over selve Yeelight Dimmer er der også en manual på kinesisk. Huset er lavet af højglansplast, hvilket gør det meget nemt at fange støv. Når jeg tager billeder, kan jeg sige, at det bare tiltrak ham.

Kinesiske frimærker, der kan ses på det største billede, er et klistermærke, der forklarer alle mulige måder at bruge en dimmer på:

  • tryk - tænd / sluk
  • rotation - ændring af lysintensitet (belysningsstyrke)
  • presning og drejning - ændring af lysets farve
  • dobbelt tryk - skift dag / nat
  • lang tryk - juster farven

Der er to versioner af dimmeren: skjult til placering i en firkantet kasse og overflademonteret eller limet til væggen, for det besluttede jeg. Batteriet varer i to år, så det er ikke noget problem. På bagsiden er der allerede dobbeltsidet tape, og skræl kun den beskyttende folie og kan limes til væggen. Hvis du har en lige linje uden en grov overflade, vil den helt sikkert holde fast. Øverst er der en knap til parring, og i bunden er der en diode, der informerer om dimmerens funktion.

Se også
Håndter Xiaomi-1 push-ups

Jeg må indrømme, at jeg havde problemer med at parre Yeelight-dæmperen med mit smarte hjemsystem. Først kontrollerede jeg Mi Home-applikationen, men det var ikke på listen over enheder. Så lancerede jeg Yeelight ansøgningen og der var ingen lysdæmper der. I brugervejledningen var der en QR-kode, der skal scannes, men flyttet til ingen steder. Efter ca. 10 minutter fandt jeg en løsning. I Yeelight-applikationen gik jeg til Yeelight-loftet, så jeg valgte fjernbetjeningen, og der var min overraskelse automatisk en ny lysdæmper.

Yeelight Dimmer

Efter min mening er det en minus, at lysdæmperen fremstår som en pilot. Jeg vil gerne tilbyde muligheden for enhver konfiguration, men det er desværre ikke det. Den Yeelight dimmer kan kun parres med en Yeelight på samme tid. Hvis du har to lamper i stuen, skal du have to dimmere. Desværre virker det også ikke med RGB Yeelight pærer og LED stripe. Yeelight Dimmer kan kun bruges med Yeelight lamper, der er udstyret med en fjernbetjening, og dæmperen kan erstatte den. Hvis en sådan begrænsning ikke generer dig, så bliver du tilfreds med det. Fungerer meget godt, reagerer straks. Når du køber, skal du være opmærksom på den version, du køber, om den er tilsluttet eller limet til væggen. Begge versioner tilgængelige de er herJeg foretrækker trådløs 🙂

Rul til toppen