Nu læser
Xiaomi-fanen har konverteret sin standard Mi 8 til Mi 8 Explorer Edition

Xiaomi Mi 8 version Explorer Edition gik for nylig på salg. Den kinesiske gigant holder ikke op med produktion, og tilgængeligheden er ubetydelig. En af Xiaomi's fans på det kinesiske sociale netværk Weibo besluttede at tage sagen i egne hænder. Sam oprettet sin egen version af Explorer Edition. Hvad er Explorer Edition? Dette er den mest kraftfulde version af Mi 8 med en fingeraftryksscanner på skærmen, 3D ansigtsscanning og "gennemsigtige bagside", som du vil læse mere her.

Han forvandlede sin standard Mi 8 til Mi 8 Explorer Edition

Xiaomi-fanen har konverteret sin standard Mi 8 til Mi 8 Explorer Edition

Fan Mi fjernede bagdækslet, takket være, at alle elementerne er tydeligt synlige. Kunne ikke komme til processoren, fordi den er skjult bag de elementer, der ikke kan fjernes, ellers vil enheden stoppe med at arbejde.

Xiaomi-fanen har konverteret sin standard Mi 8 til Mi 8 Explorer Edition

Xiaomi-fanen har konverteret sin standard Mi 8 til Mi 8 Explorer Edition

Snapdragon- og Mi-logoet blev desuden tilføjet for at forbedre udtalelsen fra @Loabaotech, slutresultatet, som efter min mening ser ud. Fattige. Efter min mening ville det se meget bedre ud, hvis det blev af med båndet, der holder batteriet. Jeg er ikke en specimist, men jeg tror ikke, jeg har en anden vigtig funktion. Mit andet forslag er helt at opgive fingeraftrykslæserne i ryggen og bruge ansigtslåsning eller kode. Medmindre der er en måde at male om det og stadig arbejde. Når jeg ser på billedet på højre side, frister jeg mig på at "jage" på Xiaomi Mi 8 Explorer Edition, det ser godt ud.

Xiaomi-fanen har konverteret sin standard Mi 8 til Mi 8 Explorer Edition

Rul til toppen