Nu læser
Gearbest - enkle måder at spare penge på

Gearbest er min yndlings kinesiske butik. Nogle gange sker det, at jeg køber i en anden, men sporadisk. Alt afhænger af pris og forsendelsesmetode. Sort fragt har været lidt skandaløst siden Black Friday, men nu er alt tilbage til normal. På nytårsaften jeg bestilte legetøj, bare i Gearbest shop og efter en uge var de på mit sted. Det er en god idé at tjekke et par ting, før du bestiller

Rabatkuponer og kampagner

Det første og vigtigste er at kontrollere, om der er rabat på produktet. Deals.PokolenieSmart.pl, de seneste kampagner offentliggøres løbende. Hvis rabatkuponen ikke vises under "Køb den nu", betyder det at rabatten er af typen Flash eller E-mail, vi kan desuden sænke mængden med Gearbest-point. I tilfælde af kuponpromotiver kan point ikke bruges.

Viser kampagner på Deals.PokolenieSmart.pl

Sådan ser e-mail eller Flash Sale kampagnerne ud på Gearbest

Punkter på Gearbest-kontoen

Når vi logger ind på Gearbest-kontoen, vil vi se øverst, hvor mange point vi har. Vi erhverver det gennem shopping, skriver anmeldelser, som en opfyldelse foretaget af butikens støtte.

50 point = $ 1 rabatter, maksimum du kan sænke prisen ved 30%.

Hvilken forsendelsesmetode er bedst?

gearbest shipping

I øjeblikket har butikken fire måder at fragte. Jeg vælger den første metode, uregistreret forsendelse, når jeg er ligeglad med den tid, hvor produktet er billigt. Sommetider kommer forsendelsen endnu hurtigere end registreret, afhænger af held. Hvis produktet koster omkring $ 10, foretrækker jeg at vælge uregistreret forsendelse end at betale ekstra til den registrerede, som ofte betales et par dollars.

Når jeg vælger at registrere mig, vælger jeg hollandsk mail, medmindre det er meget dyrere end andre. Erfaring fra nederlandsk registreret er den hurtigste. Jeg anbefaler ikke jernbaner til nogen, medmindre der desværre ikke er nogen anden, skal du vente.

Uregistrerede og registrerede forsendelser kan tilbageholdes af toldstedet, men i måneder er der heldigvis alle mine udeladelser. 🙂 Der er dog enkle tricks at undgå ved at vælge Priority Line eller bestille fra et lager i Europa.

Den bedste løsning, når det er gratis eller bestiller et dyrt produkt, er at vælge Priority Line.

Pakkerne sendes til Det Forenede Kongerige, derefter ompakket og sendt videre inden for EU, hvilket undgår moms. Jeg har allerede bestilt mange telefoner, droner, lamper, støvsugere, og jeg har ikke engang ramt moms / toldgebyr, når jeg valgte Priority Line. 100% garanti eksisterer ikke, men i dag fungerer det perfekt. Der er dog en minus, forsendelsestiden. Desværre er det anderledes. For eksempel bestilte jeg en guitar i begyndelsen af ​​december, og jeg modtog den kun i den sidste uge af januar. Næsten to måneder, lang. Men ved hjælp af samme metode, Priority Line, bestilte jeg legetøj til nytårsaften, efter en uge modtog jeg en pakke fra DPD-kureren. Jeg ved ikke, hvad det afhænger af.

Se mere
Revolut

Jeg anbefaler prioritetslinjen for alle ordrer, når prisen overstiger $ 50.

Den hurtigste forsendelse er DHL-kurér

Den sidste, hurtigste og ofte den dyreste metode er Expedited Shipping, pakker sendes af kurerfirmaet DHL, og efter et par dage kører kureren allerede på døren. Ulempen er, at forsendelser altid kontrolleres af toldstedet inden for DHL. For folk fra Wielkopolska har jeg gode nyheder, DHL Poznan beregner told fra fakturaen vedhæftet pakken, og Gearbest forstår ofte værdien. Hvis vi for eksempel bestiller en bærbar computer til 4 tusindvis af guld, siger Gearbest at det koster 400 PLN, og vi betaler 60-100 PLN. Folk, der betjenes af DHL Warszawa, bliver dog bedt om bevis for køb og betaling. På denne baggrund beregnes tolden for dem.

Gearbest magasiner i Europa og endda Polen!

Gearbest har udviklet sin infrastruktur dynamisk i Europa i flere måneder. Den største fordel er, at pakker fra europæiske magasiner ikke kontrolleres af toldsteder, pakker inden for EU er ikke underlagt kontrol. Leveringstiden er også meget kortere. Jeg bestilte et kamera med en optager på en fredag ​​fra et lager i Storbritannien mandag en DHL kurer ankom med en pakke. For nylig bestilte jeg også et sportscamera Mijia 4K fra et lager i Polen. Det er placeret nøjagtigt i Słubice. Kameraet blev sendt med almindelig post, og postmanden bragte den efter to dage.

Tilgængelige varehuse er præsenteret over prisen på produktet

Kina - det er kendt
HK - det er Hong Kong
GW-3 det er britisk
GW-4 det er Polen
GW-5 det er den tjekkiske republik
GW-6 det er Frankrig
GW-16 det er Spanien

Jeg har tegnet hver af magasinerne, du kan se, hvad der er i dit land. Hvis prisen fra de europæiske magasiner ikke er meget højere end det kinesiske magasin, er dette absolut det bedste valg. Vi skal selv bestemme, om vi foretrækker at vente længere, eller betale mere og bestille i højst en uge.