Nu læser
Anmeldelse: Redmi AirDots - blandede følelser

Jeg havde idéen om at købe AirDots-hovedtelefoner fra Xiaomi eller Redmi. Efter at have etableret samarbejde om portalen tilbød Michał at levere den til test. Ville jeg risikere at købe og bruge dem nu? Svaret kan findes senere i teksten.

Hvad er der i kassen?

Emballagen er pæn og stilistisk kompatibel med anden Xiaomi-emballage. Vi finder i den en manual på kinesisk, en ladetaske med hovedtelefoner og 3 par silikongummibånd.

Udseende og kvalitet af udførelsen

Jeg bruger Redmi AirDots i sort. Mænds valg. Efter det ser de efter min mening ud som piller - en strømlinet, oval form med ladestifter i bunden og en knap øverst. Selve knappen er fysisk, der er ikke noget touch-mini-panel med Xiaomi AirDots. I bunden af ​​håndsættet lyser en lille diode pænt, som har to farver - rød og hvid. De svarer til forskellige funktioner, f.eks. Parring eller opladning. Hele ørestykket er kronet med en øregummi med en kanal, gennem hvilken musikken strømmer.

Opladningskassen er også oval med en afrundet bund, hvorpå parametrene og informationen udskrives (på kinesisk). Ovenpå har vi Mi-logoet (jeg forventede snarere Redmi). Hovedtelefonernes huller inde i sagen passer perfekt, og det hele ser pænt og temmelig solidt ud. Min eneste bekymring er flappen, der kunne brydes, hvis den rammer hårdere. Det bøjes bare lidt bagud, så hvis vi sidder på en åben sag, kan det gå i stykker. Materialet er ikke meget hårdt og stift - derfor bekymringerne.

ergonomi

Hovedtelefonerne passer behageligt i øret, forudsat at de ikke er der længe. Den intrathekale konstruktionstype trækker desværre ørerne ret hurtigt, og i dette tilfælde er der ingen undtagelser.

Hvis du vil bruge den indbyggede knap, skal du trykke på den ganske hårdt, hvilket ikke er praktisk. Du skubber bare telefonen ind i øret.

Sagen er ganske behagelig, men samtidig tyk. Vi skjuler den ikke i den mindste lomme i jeans, men snarere i hovedlommen. dette er ikke det mest praktiske tilfælde, jeg havde i mine hænder, men jeg vil ikke sige, at det er dårligt. Det er ganske enkelt tyk, men det er delvis skylden for hovedtelefonerne - de skal passe.

fordampning

Hovedtelefoner er parret som enhver Bluetooth-enhed. Du skal bare huske at parre det rigtige håndsæt - så tilslutter det venstre håndsæt sig automatisk. Hvis vi parrer den venstre, er der ingen lyd i den rigtige, og den fungerer af sig selv.

Jeg havde problemer med at starte en af ​​hovedtelefonerne til venstre. Hun ville ikke tænde, men batteriet var helt tomt. Det måtte tage lang tid at tænde. Den anden, højre, kom straks sammen. Efter parring var alt oprindeligt fint. Da du lyttede, begyndte der imidlertid at opstå problemer. Hovedtelefonerne var ude af synkronisering, og lyden blev forsinket i en af ​​dem, det skete tilfældigt. En anden gang stoppede en af ​​hovedtelefonerne simpelthen med at virke, der var ingen lyd. Igen var jeg nødt til at forbinde den til telefonen for at alt kunne fungere. Redmi AirDots er ikke helt vedligeholdelsesfri, nogle gange oprør de.

lyd

Hvis du leder efter hovedtelefoner med god lyd, der ikke trækkes, er dette ikke valget for dig. Redmi AirDots har ret god bas, de mangler en diskant, og mellemtonen vises ikke. Måske døde designeren, før han hørte dem, og der var ingen måde at ændre designet. Og alvorligt, jeg er træt af denne bas og manglen på resten af ​​sortimentet.

Samtalerne er klare, men de er langt fra konkurrencen. Mine samtalepartnere beskrev min stemme "som om jeg havde en telefon bagpå hovedet". Jeg hørte dem godt, selvom der ikke var plads, ingen luft. Med mere støj er du nødt til at fokusere, fordi du kan høre lave toner i stedet for høje, ligesom med musik.

Jeg vil gerne sige mere om lyden, men det kan jeg ikke. Jeg kan bare ikke få noget mere ud af dem. Mest egnet til at lytte til hurtig musik og pop, samtidig skal du huske, at vi ikke vil høre detaljer. Men hver dag, når gaderne brøler og bussen eller sporvognen er fuld af mennesker - vil vi næppe bemærke forskellen.

Summering

Ja, jeg kan huske hele tiden, at dette er trådløse hovedtelefoner til omkring 80-100 PLN (jeg taler om kinesiske priser - hvis nogen fandt billigere, godt for dig). Jeg kan ikke kræve Apple AirPods eller hovedtelefoner fra Sony eller Samsung. Men dette er ikke et produkt, som jeg vil forbinde med Xiaomi-kvalitet - et godt produkt til en god pris.

Er de pengene værd? Sandsynligvis i betragtning af priserne på dagens elektronik. Vi får trådløse hovedtelefoner med lang driftstid. Jeg bruger ikke kablede hovedtelefoner længere, medmindre jeg vil lytte til noget dybere, men det er en anden lydliga.

Sammenfattende er Redmi AirDots et godt valg for mennesker med et lille budget og ikke meget høje lydkrav. Sådanne mennesker vil bestemt være tilfredse. Andre foreslår, at man leder efter noget bedre til større mængder.

PS Dette er min første anmeldelse - hvis du har kommentarer, er du velkommen til at diskutere dyskusji

Rul til toppen