Nu læser
En håndmassager er en nyhed på Youp fra PMA

Arbejder du meget foran en computer? Fra den konstante bevægelse af musen eller at skrive på tastaturet, er dine hænder træg? Virksomheden Anhui Yuhang Pai Meng Sundhedsteknologi CO, Ltd, PMA-mærket tilhører, har fundet en løsning. En håndmassager, der vil slappe af dine muskler efter hårdt arbejde!

Massageren måler 310 mm x 158 mm x 112mm og vejer op til 1 kg. Enheden har en funktion, som jeg elsker, dvs. trådløst arbejde. Den leveres af et indbygget batteri med 2000 mAh kapacitet. Jeg hader ledningen, den smutter overalt, og hvis det kan blive fanget i noget, vil det helt sikkert ske (f.eks. Hovedtelefoner og dørhåndtag). Et andet plus er den type C USB-port, der bruges til opladning, normalt sætter jeg normalt det omvendte.

Inde i enheden er der en luftpude, der har hundredvis af humle, der er ansvarlige for at massere fingrene og håndleddet. Derudover opvarmes den indvendige hånd med grafen, dette skal øge afspændingen af ​​muskler og nerver i hånden.

Jeg skriver ærligt, at jeg ikke ser behovet for at gnide mine hænder i mit liv .. men måske er det et behov, at jeg ikke er klar over, før jeg prøver det? Situationen ligner den af ​​en automatisk gearkasse i bilen, som ikke havde mulighed for at køre en manual, som ikke ønskede at gå tilbage for konstant at flytte ajak og trykke på koblingen.

PMA håndmassager er i øjeblikket i finansieringskampagnen. Gennem 4 dage indsamlet 350% af den krævede mængde, indtil slutningen af ​​samlingen er der stadig 10 dage. Forsendelse til første kunder vil begynde på 21 i juli, 2019 år. Massageren blev prissat i Kina på 299 yuan, $ 44.

Se kommentarer (0)

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

Rul til toppen