Nu læser
Håndter til push-ups fra Xiaomi crowdfunding platformen

Jeg kan lide fysisk aktivitet, være pasform. I de seneste måneder motiverer Apple Watch mig til at flytte mere takket være månedlige udfordringer. For eksempel skal jeg i denne måned forbrænde 24 700 kalorier, og desværre lazed jeg lidt rundt. Kun 3 dage tilbage til slutningen af ​​maj, og jeg har mere end 4 tusindvis af kcal at brænde. Det vil helt sikkert være slutningen af ​​måneden for mig, men jeg vil gøre det - medaljen til månedens udfordringer skal være!

For nogen tid siden optrådte et interessant produkt fra Yunmai på Xiaomi salgsplatformen, der hedder Youpin. Det er en speciel platform med et dusin eller så huller og specielle håndtag. Blandt mine venner vidste ingen, hvad gadgeten var til, og det er bare et push-up håndtag.

Hver farve er ansvarlig for inddragelse af en anden muskelgruppe under push-ups. Jeg kan ærligt sige, at jeg var skeptisk til dette produkt, men efter den første træning skiftede jeg mig. Når jeg holder håndtagene, arbejder mine brystmuskler meget bedre end at holde mine hænder fladt på jorden.

For et år siden brugte jeg applikationen til at kalde "pumpetræning", fra nybegynder til den person, der vil udføre 100 i en serie. Jeg kan huske, at jeg ikke afsluttede hele træningsplanen. Når jeg ikke ville gøre en træning, og så har jeg notorisk udskudt ... og desværre mislykkedes det. Jeg fik til + - 70 pushups i en serie, jeg var så tæt! Nøglen til succes? Udsæt ikke en enkelt træning!

Jeg kom tilbage til denne ansøgning, da jeg fik et håndtag til Yunmai push-ups og startede fra mellemniveauet .. efter et par dage gav jeg op. Jeg kunne ikke udføre det antagne antal gentagelser, selv om jeg formåede at gøre det for et år siden uden brug af håndtag. Jeg begyndte at træne igen, denne gang valgte jeg det laveste vanskelighedsniveau. Pumper med håndtag, en anden håndposition er absolut vanskeligere og involverer brystet mere fast. Buret er definitivt mere pumpet, indtil videre træner det kun på den ydre blå farve. Jeg vender senere til skuldrene, i øjeblikket fokuserer jeg på buret.

Jeg skal snart afslutte 1-niveauet og flytte til den anden.

Hvad jeg kan lide om Yunmai-produktet foldes. Platformen har specielt huller, hvor vi sætter håndtagene og foldes ind i halvdelen. Takket være dette benyttes håndtagene som et transporthåndtag. Bed om "transport", men takket være en sådan løsning vil håndtagene ikke gå tabt, fordi de altid vil være med platformen. Jeg anbefaler det, hvis du ikke har tid til et motionscenter, og du vil arbejde hjemme.

Et andet vigtigt plus i Yunmai-produktet er håndledernes position, det er "sundere", fordi de ikke er i en vinkel på 90-grader.

Til to træning slutter jeg niveau et. Så 19 træner på andet niveau, hvor jeg vil udføre 50 push-ups i en serie på sidst. Hvis alt går godt, så på tredje niveau i den sidste 25 træning vil jeg lave 100 push-ups i en serie. Må det lykkes

Jeg købte Yunmai håndtaget i butikken Banggood.com

Rul til toppen