Nu læser
Hvordan stiller du dine hænder, når du laver push-ups? Yunmai udstyr vil hjælpe

Jeg har altid ønsket at være fysisk aktiv, og for nylig lægger jeg større vægt på det. Derfor købte jeg Xiaomi tredemølle som jeg går mens jeg ser tv-serier på Netflixie eller spiller på Xbox. Jeg kan godt lide at kombinere forretninger med fornøjelse. Hvorfor ligge i sofaen hvordan kan du komme fra denne tid? Et nyt produkt har ramt Youpin platformen, denne gang er det Yunmai udstyr, der hjælper pumpen.

Yunmai udstyr

Det bærbare Yunmai push-up håndtag giver dig mulighed for at styrke overkropsdele. Takket være det vil vi forbedre effektiviteten af ​​armene, ryggen og brystet. At sætte hænderne på, når du laver push-ups er afgørende, hvorfor Yunmai har skabt et bærbart håndtag. Hullerne er farvekodet, som håndtagene skal indsættes for for at træne specifikke muskler. De blå er ansvarlige for brystet, de røde er arme, den gule ryg og håndtagene i de grønne huller vil styrke triceps. Efter udfoldning har pumpehåndtaget dimensionerne 300 mm x 180 mm x 36 mm og vejer 1,24 kg. Håndtagene er lavet af metal, der er ingen risiko for ødelæggelse under påvirkning af kropsvægt.

Det bærbare Yunmai push-up håndtag blev prissat i Kina for 99 yuan, $ 15. Den er allerede tilgængelig til køb i butikken Banggood.com. Jeg bestilte, når jeg bruger penge på udstyr, har jeg mere motivation til at udøve.

Rul til toppen