Nu læser
Klistermærker til smartphones, hvem bruger den? Pocophone F1 har to nye designs

Jeg tror, ​​jeg har sovet en vis periode i smartphones. Hvornår kommer de klistermærker, vi lægger på bagsiden af ​​smartphone, ind i salget? I dag for første gang kom jeg på tværs af denne type produkt, og jeg ville være meget mere tilbøjelig til en sådan løsning end at bruge en taske. Hvorfor kan jeg ikke lide sagen? Først og fremmest mener jeg, at mine smartphones er fuzzy, jeg kan godt lide at mærke glasset bag iPhone X med fingerspidserne. Den anden årsag er en tykkere smartphone og forstyrrer, når jeg bærer jeans.

Klistermærker til smartphones, hvem bruger den? Pocophone F1 har to nye designs
De sidste to er nye designs

Klistermærker til smartphones, hvem bruger den? Pocophone F1 har to nye designs

Da Xiaomi besluttede at frigive klistermærkerne bag på din Pocophone F1, skal det være en ret almindelig løsning. Indtil videre har kunderne valgt fire modeller, og for et par dage siden sluttede de sig til to yderligere. Ifølge sloganet "New Year = New Skins". De interesserede kan bestille Matte Yellow og Matrix Black. Prisen for nye designs er 299 IRN eller $ 4. Jeg siger sagen nej, men med et klistermærke sådan. Måske vil jeg sætte min egen enhed på egen hånd, jeg kan lide den Matte Yellow version.

Installation er meget let: Afvand kun smartphoneens overflade, hold fast, fjern luftbobler og opvarm tørretumbleren for bedre at holde limen.

Klistermærker til smartphones, hvem bruger den? Pocophone F1 har to nye designs

Rul til toppen