Nu læser
Et andet roterende 360stopnia kamera fra Xiaomi.

Xiaomi har også opdateret sit 360 roterende kamera, som det optager i 1080p opløsning. Helt ændre hendes udseende.

xiaomi roterende kamera

Hidtil har Xiaomi roterende kameraer haft en rund form, denne gang besluttede den kinesiske gigant at have et rektangel. Kameraet roterer 360stopni rundt og 93 op / ned. Jeg er glad for, at kameraets opløsning er 1080p. Xiaomi erklærer 1920 x 1080 ved 120K / S streaminghastighed. Jeg har i øjeblikket et kamera mit yndlingsfirma med 720p opløsning og kvaliteten er dårlig, og det streamede billede skæres. Jeg håber, at den nye model vil have de deklarerede parametre.

En ny funktion i kameraet er hjælpedetektion, det vil sige at vi får mulighed for at markere området på kameraet (grønt felt), som vil blive omhyggeligt overvåget, vil enhver ændring i det grønne felt straks informeres.

auxilery detektion.

Se også
racing myte

Derudover vil den indeholde en USB-port, der udvider evnen til at skrive data til en pendrive. Den nuværende "spinner" har kun en SD-kortspor, vi kan også gemme til skyen. Den nye version af kameraet har også tovejskommunikation.

Jeg håber at Xiaomi endelig udgiver et kamera med en software, der ligner Netatmo Presence, du kan læse anmeldelsen på hjemmesiden iMagazine. Jeg kunne godt lide genkendelse af genstande i Netatmo meget!

Nu prisen er den kinesiske pris pr. Dollar fremragende! Det er 22 dollars, mit nuværende kamera med ringe kvalitet koster omkring 35 $. Jeg vil købe den nye model, da den kommer fra butikker, jeg håber, at det ikke bliver dyrere end 40 $.

Rul til toppen