Nu læser
Quartz Xiaomi ur [udpakning]

Tre uger Siden Xiaomi præsenterede et kvartsur med smarte funktioner. Ideelt set skød de sig i et frit rum på min hånd efter testning Amazfita 2S i Mit Band 3Jeg havde ikke noget. Jeg venter i øjeblikket på den nye Apple Watch, og jeg vil med glæde kontrollere et mere klassisk forslag fra Xiaomi.

Quartz Xiaomi ur [udpakning]

Det klassiske ur er ikke længere så elegant pakket som Amazfit 2, mere i stil med Apple og dets produkter. På forsiden kan du se grafikken af ​​produktet, der er inde, den anden side viser parametrene for uret.

Quartz Xiaomi ur [udpakning]

Quartz Xiaomi ur [udpakning]

Quartz Xiaomi ur [udpakning]

Inde i boksen, undtagen uret, er der kun en manual på kinesisk. I billederne ser uret ud som om det var sort, det er gråt, jeg valgte desværre denne version. Oprindeligt besluttede jeg på en sort model, jeg fandt et billigere tilbud og skiftede til grå ..

Quartz Xiaomi ur [udpakning]

Quartz Xiaomi ur [udpakning]

Quartz Xiaomi ur [udpakning]

Første indtryk? Jeg er skuffet over farven, efter min mening ser det ud som en kvinde, den er for delikat. Det er bestemt mere i min smag Amazfit 2S.

To store tip angiver den aktuelle time og mindre under antallet af trin taget i løbet af dagen. Den har kun en knap på højre side for at parre uret med en smartphone. Kvartsuret forbinder både iOS og Android.

Quartz Xiaomi ur [udpakning]

Quartz Xiaomi ur [udpakning]

De sidste tre billeder viser den nøjagtige farve af uret, som jeg nævnte er grå. Jeg så ikke den sorte version levende, men jeg synes, det ville se meget bedre ud, i hvert fald i en mand. Forbinder til Mi Home-applikationen, ikke Mi Fit. De kvinder, der bærer bandet for at måle deres fodspor, vil helt sikkert være tilfredse med kvartsuret.

Se også
Håndter Xiaomi-1 push-ups

Forude i de næste par uger med et intelligent kvartsur fra Xiaomi, kan vi se, hvordan det virker. Jeg bestilte uret i butikken Banggood.com.

Quartz Xiaomi ur [udpakning]

Look kalibrerer uret. Det udføres af applikationen at vælge den rigtige by, og tingene selv roterer til den passende tid, som i øjeblikket er i byen.

Se kommentarer (0)

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

Rul til toppen