Nu læser
LERAVAN Multi-funktion U-formet massagehalspude

LERAVAN Multi-funktion U-formet massagehalspude

I flere dage lider jeg af ubehag, nakkesmerter, når jeg drejer hovedet til venstre. Jeg tror, ​​at jeg strækker mig, når jeg trykker på håndlisterne. Jeg havde en pære over hovedet, "hej, du har ikke en nakkemassager i dit skab LERAVAN Multi-funktion U-formet massagehalspude"Jeg har faktisk, jeg brugte den en gang, da jeg åbnede en pakke fra Kina. Ud af nysgerrighed kontrollerede jeg, da jeg bestilte enheden, 1 December 2017. På grund af det store antal anliggender var jeg i nogle uger ikke på vej til klædeskabet med ubrugte gadgets. I anledning af søndag, mere fritid, trak jeg en kasse med en massager, der var i skabet, knust af andre ting. Efter 6 måneder kom det tid, det er synd at det er så sent.

LERAVAN Multi-funktion U-formet massagehalspude

Produktet kommer i en "grå" karton. Kan rulles op som en snegl og sikres med specielle strings for at optage mindre plads.

Xiaomi LERAVAN nakke massage pude
Xiaomi LERAVAN nakke massage pude

Xiaomi LERAVAN nakke massage pude

Inde i boksen er der en massager, instruktionsmanual i kinesisk og batterier. To R6 / AA-sticks, der er nødvendige for at drive enheden. Xiaomi LERAVAN nakke massage pude er dækket af et materiale og en svamp er inde. Hele er blødt og behageligt at røre ved.

Xiaomi LERAVAN nakke massage pude

Det er på tide at starte massage. Du skal afmontere udstyret, fjerne lynlåsen og læg batterierne i en speciel beholder. Alt, der er klar, kan sættes på halsmassagen, knappen skal være på venstre side. En cool tilføjelse er en magnet i slutningen af ​​strengen, der spænder puden på nakken, synlig på det første billede. Puden passer godt til nakken. Når du holder knappen nede i et og et halvt sekund, vil enheden vibrere. Der er to tilstande til rådighed. Massage og anti-stress mode, 6000 vibrerer per minut. Massagen tager 10 minutter. I løbet af denne tid er der vibrationer af forskellig frekvens og forskellig styrke. Hvis vi bruger enheden til 10 minutter om dagen, forbliver batterierne i 15 dage.

Virker det?

Som jeg skrev i begyndelsen, købte jeg enheden for længe siden. Det var i skabet i over et halvt år, indtil den dag da jeg begyndte at føle ubehag, mens jeg drej mit hoved til venstre. Jeg oprettede en massageapparat og startede en massage, varede 10 minutter. Efter den tid tog jeg afsted og vendte mit hoved til venstre, ingen smerte, intet ubehag. Det fungerede perfekt, fra nu af ligger det i garderoben på toppen, så det altid er til stede.

Xiaomi LERAVAN nakke massage pude Jeg købte hos Gearbest butikken.

Se kommentarer (0)

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

Rul til toppen