Nu læser
Lucky Bag Gearbest - købe en kat i en sække, er det det værd?

heldig taske gearbest

Køb Gearbest.com nu og da sat på salg Lucky Bag dvs. kat i en sække. Vi betaler for sækken, hvor vi ikke ved hvad der er, vi ser kun produktets mængde og kategori, f.eks. Smart elektronisk, drone, xiaomi, hjem og have. Jeg købte en taske til 18,5 $ i kategorien "XIAOMI Electronics". Det er først, når vi får se, hvad vi har købt, hvad har jeg modtaget?

Min sæk var desværre mere uheldig end heldig. jeg har modtaget oversvømmelsessensor Xiaomi, som er værd at 13 $, jeg overbetalt 5 $.

Se mere

At købe Lucky Baga var ikke mit forretningsliv, jeg håber du har fundet de bedre sække. Eller måske vil denne sensor give dig besked om uventet oversvømmelse derhjemme, men det vil være heldigt 🙂

Hvis nogen er interesseret i sensoren, husk at det er en enhed, der kommunikerer via Zigbee og er nødvendig for det Gateway.