Nu læser
Den værste søvnmonitor jeg har brugt - Lunar Sleep Sensor

Lunar Sleep SensorJeg kan godt lide at overvåge mit liv ved hjælp af nye teknologier til mine egne oplysninger, for at forbedre mit helbred baseret på søvnstidspunktet eller antallet af trin, der er rejst. Hvorfor er puden under Xiaomi pude efter min mening en dårlig måde at overvåge søvn på? Opfordrer dig til at indtaste.

Jeg brugte hovedsagelig smarte bands som Jawbone UP / UP2, begge versioner var forfærdelige. Så havde jeg et armbånd fra Xiaomi - Mi Band, meget bedre kvalitet. Jeg forsøgte også at bruge Apple Watch, men fordi det skal opkræves hver dag, var det ubehageligt. Jeg havde ikke tid i løbet af dagen for at forbinde det til opladning, så jeg gik tilbage til den daglige opladning mens du sov. Derfor overvåger jeg ikke min søvn i et stykke tid. Apple Watch bedst opfyldte mine forventninger som et smarte band hver dag og iført mig f.eks. Banda som et sekund eller kun på natten syntes jeg meningsløst. For nogen tid siden kom jeg over internettet på en soveskærm fra Xiaomi, som er lagt under puden, jeg fandt ud af at det var noget for mig, og jeg købte en Lunar Sleep Sensor.

Lunar Sleep SensorSensoren kommer ind i en fin plastikpose, så du altid kan tage den med dig på din rejse. Enheden har en diameter på en drikkevarebeholder og vejer meget lidt, bare 12g. Den har en knap i bunden til parring med en smartphone og en Micro-USB-port til opladning. At arbejde på et batteri er utvivlsomt et aktiv i enheden, det varer op til 90 dage. Den anden store fordel er kommunikation via Wi-Fi, takket være hvilken enheden synkroniserer sig med telefonen. Jeg bruger en vægt, der kun forbinder via Bluetooth, og det er en stor minus.

MiHome Lunara SleepDesværre er fordelene ved Lunar Smart Sleep Sensor over. Software er det største problem. Sovesensoren kan sammenkobles i MiHome applikationen, men på trods af at den nyeste version af sensorsoftwaren og applikationen er sendt, sendes statistikken ikke altid til vores telefon, så nogle gange har vi "huller" på diagrammerne. Overstatement, i statistik er der også et skift på -6 timer i forhold til polsk tid.

Lunar Smart Sleep Sensor statistik kan også observeres i 12Sleep applikationen, som allerede indeholder polsk tid og efter min mening har mere læsbare diagrammer. Der er dog stadig meget til udseendet af data fra FitBit-applikationen - ifølge mig, mønsteret i forbindelse med overvågning af trin og søvn. En interessant mulighed i 12Sleep er evnen til at spille afslappende musik, der hjælper os med at falde i søvn. Desværre kan sensoren ikke bestemme, hvornår vi allerede har sovnet og slukker først efter den tid, der er defineret af os 15,30 eller 45 minutter.

12Sleep
12Sleep

Hvad bruger jeg nu?

Se også
cleanfly

I gårsdag sov jeg med Amazfit armbåndet (fungerer det samme som MiBand), og efter min mening er præsentationen af ​​de indsamlede data meget bedre! I et stykke tid vil jeg beskrive præcis, hvordan jeg dømmer Amazfit og MiBand 2.

MiFit 3.0 Amazfit
MiFit 3.0

Summering

Hvis du leder efter en billig søvnmonitor, foreslår jeg, at du køber et MiBand-armbånd. Hvis du ikke er interesseret i smarte armbånd og gerne vil tænke på sensoren, skal du bare gå i seng og acceptere, at sommetider din seng måske ikke er registreret. Lunar Smart Sleep Sensor vil være et godt valg. Men hvis du leder efter en meget god søvnmonitor, og du har flere penge, foreslår jeg, at du tjekker FitBit-produkter. Lunar Sleep Sensor er en anden Xiaomi produkt, som jeg ikke kan anbefale med et rent hjerte, jeg håber at antallet af dårlige produkter ikke vil vokse drastisk 🙂

Rul til toppen