Nu læser
Har du problemer med at installere Xiaomi.eu / Miuipolska på Xiaomi Mi 8? Jeg har en løsning

Som du godt ved i alle indlæg vedrørende Xiaomi-smartphones, bemærker jeg, at altid i deres enheder med Mi-logoet installeres en ROM kaldet Xiaomi.eu. Miuipolska og xiaomi.eu er de samme softwareversioner, den polske hjemmeside er ansvarlig for oversættelsen. For nylig havde jeg et problem med at installere Xiaomi.eu / Miuipolska på Xiaomi Mi 8, jeg kæmpede to timer og fandt en løsning.

Xiaomi.eu / Miuipolska på Xiaomi Mi 8

Xiaomi.eu / Miuipolska på Xiaomi Mi 8 virker ikke? Skift TWRP

Mit problem så ud som følger. Jeg låste op bootloaderen op, jeg har uploadet den seneste TWRP kaldet digger - dedikeret til Mi 8 smartphone. Af klarhed har hver smartphone en anden version af TWRP. Hvis du ikke ved, hvad der er twrp, så forklarer jeg det, twrp er recovery mode, vi installerer rom i det og vi udfører en opdatering senere. Jeg uploadede den seneste version af Xiaomi.eu til Mi 8, som om alt var fint. En automatisk nulstilling af smartphone er blevet installeret, og her er en kødbold. Han løb ikke, jeg kunne ikke gøre noget med ham. Hele tiden så jeg en sort skærm med Mi's logo, kunne systemet ikke indlæse. Efter nogle sekunder genindstilles smartphone igen og igen.

Jeg fandt ud af, at jeg ville aktivere genoprettelsestilstanden (kør twrp), den er færdig med power og + knappen (forøgelse af lydstyrken) og det fungerede også, telefonen nulstilles igen ved hvert forsøg. Det eneste, jeg kunne gøre, var at tænde fastboot mode, jeg kæmpede med det et par timer, indtil jeg endelig fandt en løsning. Problemet lå i den seneste version af twrp, lad venligst den ældre overføre. Jeg prøvede fem forskellige, indtil jeg endelig fandt den rigtige. Linket til den gode version er nedenfor.

Se også

Jeg håber, at dette vil løse dit problem og spare lidt tid at kæmpe med en smartphone, der er blevet en "mursten", for i et øjeblik fungerede ingenting.

Hvorfor vælger jeg altid Xiaomi.eu?

Xiaomi.eu software leverer ugentlige opdateringer, hvor den nyeste funktion fra den kinesiske udviklingsversion er tilføjet. Og først efter et par måneder når de den globale version. Nogle gange går de slet ikke, tror mig, at smartphones med denne bløde får ekstra, nyttige funktioner og fungerer hurtigere. En af de vigtigste opdateringer for mig var at tilføje gestus og fuld skærmunderstøttelse til Mi Mix 2, og dermed slippe knapperne nederst. Med nyheder er det højst sandsynligt på fredag, at Xiaomi.eu vil introducere Android 9 til Xiaomi Mi Mix 2s.

Rul til toppen