Nu læser
[Opdatering] Den nye Aqara-switch virker ikke sammen med MiHome, det er ubrugeligt.

aqara switch

For en måned siden opdagede jeg en ny switch og Aqara temperatur / luftfugtighedsføler, enhederne skulle samarbejde med Smart Home-systemet fra Xiaomi. Afbryderen har allerede nået mig, men det virker ikke med MiHome, det har brug for en separat applikation "Aqara". Jeg hentede apps fra App Store, for at oprette en konto, du skal indtaste dit telefonnummer og vente på en retur-sms. Jeg ventede på 48h kode kom ikke, jeg forsøgte i to netværk, SMS med koden ankom ikke. Afbryderen er ubrugelig, den kan ikke bruges. Køb ikke en ny kvadratisk versionkun ældre runde omskifter! Med temperatursensoren kan det være ens, på dage det skal ankomme, så vil jeg bekræfte.


Opdatering, kontakten er allerede forbundet til Mi Home, og du kan styre andre enheder.

Rul til toppen