Nu læser
Oclean SE Sonic [udpakning]

IMG_2473

Oclean SE Sonic Dette er min tredje elektriske tandbørste fra Xiaomi. Den første var SOOCARE X3, efter et par måneder blev det stoppet. Jeg synes, at pastaen "gik ind i" knappen og beskadigede den. Den børste jeg bruger i øjeblikket er Sonic Electric Tandbørsteden har en gummidæksel på knappen og det virker så langt uden problemer. Den første tandbørste havde kun en kinesisk grænseflade, jeg synkroniserede ikke den anden med ansøgningen. Jeg vil gerne tjekke nyheden fra Xiaomi og har bestilt en anden Oclean SE Sonic.

Det første, der kan ses på Oclean SE Sonic, er meget mere vægt for de handlende, emballeringsmetoden er også lidt anderledes. Efter min mening med et bedre slutresultat.

Børsten kommer i en plast gennemsigtig pakke.

Kassen skal være "afvæbnet" fra toppen og bunden. Der er en tandbørste øverst og en docking station og instruktionsmanual i bunden.

Den magnet, der anvendes i docking stationen, holder penslen meget, der er ikke noget problem med kontakterne. Dockingstationen er afsluttet med et USB-stik, jeg ved ikke, hvem der har designet det. Brugen af ​​et metal, sølvtip efter min mening passer ikke til det hele, mere velegnet til hvidt.

Se også
Yeelight introducerer dimmeren til at styre Xiaomi-belysningen

oclean seTid til at forbinde med børsten

Applikationen er Oclean, vi kan downloade fra Play Butik og App Store. Jeg anbefaler ikke at scanne QR-koden fra emballagen, den flyttes til den kinesiske version af applikationen. Hvis vi indtaster det manuelt, får vi det i søgemaskinen med den engelske grænseflade.

På Oclean skal vi oprette en konto. Ansøgningen vil bede os om at give nogle oplysninger om vores tænder og livsstil. Vælg den rigtige plan for optimal tænderrensning. Jeg har fået Standard Whitening, der er mange planer, op til tolv. Min 150 tager sekunder, 30 sekunder renser hver af de fire sider af læben, og de sidste 30 sekunder er en massage. Defineret som en mild, efter min mening var det ret stærk. Okay, den første vask til mig er tid til at se, hvordan det gik.

Som du kan se nedenfor godt, peger 98 på 100. For nu er jeg tilfreds med købet Oclean SE Sonic, de første indtryk er de mest positive. Præsenterer pænere end Sonic Eletric, "på papir" har også bedre "tarm". Jeg undrer mig over, hvordan det vil fungere med tiden. Oclean SE Sonic

Rul til toppen