Nu læser
Sladder om Mi Mix 3 episode tre

Som jeg sagde i den sidste adgang, Xiaomi Mix 3 det bliver det hotteste emne i denne ferie ferie af nye Xiaomi produkter. Men selv jeg troede ikke, at de ville dukke op hver dag.

Et billede fra dagens rygte / lækage ser meget realistisk ud, og jeg ville ikke blive overrasket, hvis det var det, den nye Mi Mix 3 lignede. Kameraet kan ikke ses øverst eller nederst, så billedet bekræfter andre oplysninger om, at kameraet vil blive flyttet ud af huset. Det eneste, jeg kan finde fejl med, er stangen med bundknapperne. I min Mi Mix 2 har jeg slukket det i lang tid, jeg bruger bevægelser meget bedre.

Sladder om Mi Mix 3 episode tre

Sladder om Mi Mix 3 episode tre

Mi Mix serien fra begyndelsen var et premiumprodukt

Xiaomi Mi Mix er den mest luksuriøse smartphone i Xiaomi-porteføljen, det beviser emballageformen. Hver anden smartphone, selv flagskibet Mi 8 har en lille rektangulær boks. Mi Mixy er pakket i en større, firkantet kasse færdig med elegant sort.

Den nyeste Mi Mix 3 rammeløs ramme vil helt sikkert være i stand til at oplade trådløst. I dag gik oplysninger om den potentielle oplader i sættet sammen med smartphone til netværket. Xiaomi er nødt til at opgive den traditionelle til stikkontakten og i stedet placere induktionsopladeren i kassen.

Se mere

Xiaomi Mi Mix 3 trådløs opladning

Jeg spekulerer på, hvor mange episoder telenovela vil vare, før Xiaomi Mi Mix 3 vil blive officielt præsenteret.