Nu læser
Populele Xiaomi [udpakning]

populære xiaomi ukulela

Hun kom endelig til mig, jeg ventede lang tid for mig at bestille Smart Ukulele Xiaomi. Da hun dukkede op i Gearbest butikken, ventede jeg ikke lang tid. Jeg bestilte det med det samme. Desværre tog leveringen et stykke tid. Shopping inden for julen, nær Black Friday er en vanskelig sag. Et stort antal kinesiske pakker i den periode forsinket levering til 1,5-måneden. Det er på tide at udpakke Populele.

Efter kassen kan du se, at det ikke er et Xiaomi-produkt, den kinesiske gigant købte projektet og sælger nu som sin egen.

Pakning, så at sige, røv vil ikke bryde af. Hvad fik jeg med guitaren? Opladningskabler, ekstra strings og fjer, disse to hvide plastelementer. Jeg glemte det nøjagtige navn og måtte google, ja, at google er en simpel bonde og vidste hvad jeg mente under sloganet "plastik til at spille guitar". Sættet har også en sag for at bære ukuleli. Det er alt pakket i en almindelig grå papkasse.

Tid til hovedgasten i dagens indgang. Ukulela er godt lavet, efter min opfattelse, en komplet lægmand om genstand for stringede enheder. Jeg har ingen indvendinger mod montering af træelementer, alt følger perfekt. Lyden er også meget god.

Populele har kun en knap til parring af enheden via Bluetooth med en smartphone. Derudover er der en mikro-USB-port til opladning. Sættet indeholder selve kablet, og du skal bruge en oplader fra telefonen.

Det er tid til det vigtigste, vi forbinder med en smartphone

I begyndelsen vil jeg gerne påpege, at den første fusion jeg udførte med iPhone og spillede en halv dag ukulelą. Så jeg ønskede at oprette forbindelse til android og populela som det hang, knappen reagerede ikke, forbindelsen til opladeren gav heller ikke noget. Jeg åbnede opladningsstikket, tog stikkene ud af stikket, satte dem i igen og guitaren kom til live. Jeg ved stadig ikke, hvad der skete. Jeg prøvede det to gange, hver gang den samme guitar "tager fat i tasken", og du skal nulstille den ved at tage batteriet ud, som om jeg brugte den gamle Nokia. Så, Populela arbejder ikke med Xiaomi Mi Mix 2 med xiaomi.eu rom, med iPhone fungerer uden problemer.

Populela - det er tid til at spille!

Ved første lancering skal vi gennemgå en tutorial, hvor vi lærer historier, hvordan man holder fast, hvordan man spiller. Så gå til ukulela tuning, applikationen bruger mikrofonen indbygget i telefonen og kontrollerer om lyden er ren. På billedet kan du se med en lodret linie, hvor meget der mangler og i hvilken retning vi skal snurre for at rette korrekt. For at være god skal den være helt i midten. Efter at have indstillet alle fire strenge, kan du fortsætte med at lære den første sang.

populele

Se også
Oclean X

Vi starter med at lære alle de tricks, vi vil bruge i sangen. Vi spiller den rigtige akkord, og hvis mikrofonen passerer, går vi til den næste, der er tre tricks i det første spor. For nemheds skyld kan vi se guitargrebet i form af fremhævning af et givet sted med LED-dioder og grafik på telefonen.

populele

Når vi mestrer alle tre greb, kan du gå for at spille hele sangen, det ligner i Guitar Hero. På tidslinjen er der greb, som vi skal spille på et givet tidspunkt, i slutningen evalueres vi. I det første spor opnåede jeg 100 rating på 100 point. Har jeg 2018 talent? 🙂

populel sagEr det værd at købe?

Hvis nogen nogensinde ville lære at spille guitar, er det mest. Det er efter min mening den bedste måde at lære. En større fan end at spille Guitar Hero, er begyndelsen definitivt vanskeligere, men det faktum at vi spiller på en næsten normal guitar giver et stort plus. Populela? Jeg er så! Jeg vil tale om en måned eller to.

Rul til toppen