Nu læser
Xiaomi tegnebog - er det en sygdom?

IMG_0071Xiaomi er ikke kun smartphones og elektronik, det er også alle former for dagligvarer. Portræten af ​​den kinesiske gigant er virkelig lang: tegnebøger, paraplyer, kamme, bestik, pander, jakker, softs og selv undertøj, og det er virkelig kun en lille del af de "livsstil" produkter, som Xiaomi sælger. Min gamle tegnebog er allerede revnet, så jeg besluttede at købe en ny. Hvorfor Xiaomi? Jeg ønskede et produkt, der virkelig er lavet af læder, og ikke bare navnet på Allegro auktionen. Er tegnebogen også af højeste kvalitet som smartphones med Mi-logoet?

xiaomi tegnebog brun

Hvilken slags tegnebog søgte jeg?

De grundlæggende betingelser er, at jeg ønskede, at han skulle være lavet af ægte læder. Det havde mindst fire kortspor, og der var et registreringsdokument fra bilen. Jeg ledte også efter noget elegant og minimalistisk på samme tid. Xiaomi-tegnebogen opfyldte disse betingelser. Jeg var ikke sikker på, om en af ​​dem ville få et registreringskort, men jeg havde ingen mulighed for at tjekke det ud. Jeg bestilte, højst ville jeg give nogen en gave, helligdage nærmer sig. 🙂 Det er lavet af kohud. Du kan vælge mellem to sorte farver, som også er sorte i midten eller mørkebrunet, som allerede er lyse inde. Jeg kunne slet ikke lide brun version, kun sort.

udpakning

Xiaomi tegnebogen nåede mig i en lille, sort boks. I midten er der en portefølje i elegant hvidt papir, ligesom Wittchen-mærkeprodukterne, for hvilke voldsomme dueller af gladiatorer fra det 21. århundrede kæmpes i arenaen Lidl.

IMG_0065IMG_0067

IMG_0071

Tilbage til tegnebogen, de første indtryk efter at have taget fat - det er blødhed, det er lavet af ægte læder til rigtig god kvalitet. Indtil nu havde jeg en tegnebog med Zara, den var også lavet af læder, men det gav indtryk af, at det var et andet materiale. Med Xiaomi er det modsatte sandt. Ægte kvæg fra denne tegnebog.

IMG_0072

IMG_0073

Se mere
Yeelight introducerer dimmeren til at styre Xiaomi-belysningen

Xiaomi Wallet har ingen møntlommer. For nogle kan det være en grund til at krydse det. For mig er det et plus, takket være det er tyndere. Fremragende kvalitet, tid for det vigtigste, vil der være et registreringsbevis?!

IMG_0075xiaomi tegnebog sort

Det passer ind på kontaktpunktet, måske kan det være et par mm længere, så det ikke stikker ud, men det er fint - det er ikke noget, som tegnebogen folder. Xiaomi godt i overensstemmelse med vores regering designet størrelsen af ​​tegnebogen. 🙂

Summering

Xiaomi tegnebog efter min mening et meget godt kvalitetsprodukt, som passer til Xiaomi - ikke kun smartphones portafią produkt. Det koster under PLN 100 og er pengene værd. Hvis du leder efter en ny tegnebog, og du ikke har brug for møntlommer, skal du ikke tage noget. Xiaomi fans vil helt sikkert være glade for en sådan gave under juletræet. Jeg råder dig til at skynde dig, fordi pakker fra Kina for nylig er kommet langsomt ...

Han anmelder gallantry .. det er på tide at forlade elektronik og blive Kasia Tusk 🙂