Nu læser
Redmi Note 7 vil debutere i Indien 28 februar, og når den globale version?

Den indiske gren af ​​Xiaomi informeret via Twitter på udgivelsesdatoen for Redmi Note 7. Vil holdes om to uger, 28 februar. Indien er det største marked for Xiaomi. I dette land køber fans mig de mest smartphones fra en kinesisk kæmpe.

Redmi Note 7 vil debutere i Indien i februar 28

Redmi Note 7 vil debutere i Indien i februar 28

Dette er ikke kun god information til indiske borgere, men også for europæere, fordi det betyder, at vi har afsluttet arbejdet med den globale version af Redmi Note 7. Det er meget sandsynligt, at Xiaomi vil annoncere den internationale version af Redmi Note 7 på MWC 2019 i Barcelona, ​​som finder sted 25-28 i februar, 2019.

Jeg bestiller min kopi af Note 7 på dagene. Jeg vælger en version med kinesisk software i blå eller pink. Jeg venter ikke på den globale, fordi jeg altid downloader xiaomi.eu software.

Rul til toppen